Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Sarah Mahfouds VM-guld fejres på Københavns Rådhus

Del

Lørdag fik Danmark en ny verdensmester i fjervægtsboksning, da Sarah Mahfoud med en suveræn præstation vandt over den nu tidligere verdensmester fra Argentina

Sarah Mahfoud hyldes på Københavns Rådhus torsdag den 6. februar kl. 12.15, hvor overborgmester Frank Jensen (S) ønsker tillykke og byder på de traditionsrige rådhuspandekager.

”Det er kæmpestort for dansk boksning, at Sarah Mahfoud lørdag nat kunne iføre sig IBF VM-bæltet efter en sikker hjemmebanesejr. Nu har bokseverdenen fået et nyt kvindeligt forbillede. Jeg ønsker Sarah Mahfoud et stort tillykke med verdensmesterskabet og glæder mig til at fejre hende med vores rådhuspandekager,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

30-årige Sarah Mahfoud har bokset ti kampe som professionel og vundet dem alle. Med verdensmesterskabet når karrieren et særligt højdepunkt, og Mahfoud ser frem til at markere sejren på Københavns Rådhus:

”Det er en stor ære for mig, og boksesporten generelt, at blive inviteret til rådhuspandekager på Københavns Rådhus, og jeg glæder mig til at møde overborgmester Frank Jensen. Jeg er stolt over at stå her sammen med Bettina og Mogens Palle for sammen med dem at kunne fejre denne afslutning på det kæmpe arbejde, der er lagt i lørdagens Danish Fight Night - VM-stævne. Større kan det vist ikke blive,” siger verdensmester i fjervægt Sarah Mahfoud.

Tilmelding og yderligere information
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet på mail m22h@kk.dk.  
Pressekontakt til overborgmester Frank Jensen v. pressekonsulent Sandra Kronmann, tlf.  2491 4498.

Kontakter

Pressekonsulent
Sandra Kronmann
m22h@kk.dk.
tlf. 2491 4498.

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum