Sankt Hans Bål til din fladskærm er TOTAL UDSOLGT

Del

"Sankt Hans Bål på DVD blev produceret i 2007 som en sjov idé” - oplyser Peter Bindner ejer af PB ACTION FEST & EVENTBUREAU.

"Idéen opstod, fordi jeg gennem årene oplevede mit og andres dilemma, at det meget ofte var regnvejr Sankt Hans Aften, når der skulle tændes bål. Man stod altid med samme problem hvert år, hvad med Sankt Hans bålet og var afhængig af vejret samt gæsternes forventning. Samtidig var der alle de andre i Danmark, dem der ikke boede lige i nærheden af et Sankt Hans bål og alle dem der bor i lejlighed. Yderligere var der besværet med hvem laver bålet og hvem rydder op bagefter” - siger Peter Bindner

"Det var her idéen opstod, med en meget enkelt løsning. Jeg har et sommerhus med en mark og samme dag gik jeg ned og byggede et stor Sankt Hans bål og optog det med mit videokamera. Herefter fik jeg clearet musikken den originale “Midsommervisen” sunget af Aksel Schiøtz og Sankt Hans Bål til dit TV var en realitet” - siger Peter Bindner. 

"Jeg havde aldrig troet, at tørke i Danmark skulle aflyse Sankt Hans bålene, men det er nu sket i 2018, med al det solskinsvejr der har været. Hvert år er DVD’en blevet solgt i mange tusinde eksemplarer. I år er salget eksploderet og der blev total udsolgt torsdag aften af Sankt Hans Bål til dit TV" - oplyser Peter Bindner.

"Er vejret godt, vil jeg altid foretrække det rigtige Sankt Hans bål, med stemningen som altid er helt fantastisk og en smuk dansk tradition. Denne tradition kan nu også opleves i mange stuer rundt i hele Danmark” slutter Peter Bindner.

Presseansvarlig Peter Bindner 20 40 80 55 event@pbaction.dk

Billeder

Information om PB ACTION Eventbureau

PB ACTION Eventbureau
PB ACTION Eventbureau
Købmagergade 56
1150 København K

33918855http://www.pbaction.dk

Følg pressemeddelelser fra PB ACTION Eventbureau

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PB ACTION Eventbureau