Sankt Hans Bål til din fladskærm er TOTAL UDSOLGT

Del

"Sankt Hans Bål på DVD blev produceret i 2007 som en sjov idé” - oplyser Peter Bindner ejer af PB ACTION FEST & EVENTBUREAU.

"Idéen opstod, fordi jeg gennem årene oplevede mit og andres dilemma, at det meget ofte var regnvejr Sankt Hans Aften, når der skulle tændes bål. Man stod altid med samme problem hvert år, hvad med Sankt Hans bålet og var afhængig af vejret samt gæsternes forventning. Samtidig var der alle de andre i Danmark, dem der ikke boede lige i nærheden af et Sankt Hans bål og alle dem der bor i lejlighed. Yderligere var der besværet med hvem laver bålet og hvem rydder op bagefter” - siger Peter Bindner

"Det var her idéen opstod, med en meget enkelt løsning. Jeg har et sommerhus med en mark og samme dag gik jeg ned og byggede et stor Sankt Hans bål og optog det med mit videokamera. Herefter fik jeg clearet musikken den originale “Midsommervisen” sunget af Aksel Schiøtz og Sankt Hans Bål til dit TV var en realitet” - siger Peter Bindner. 

"Jeg havde aldrig troet, at tørke i Danmark skulle aflyse Sankt Hans bålene, men det er nu sket i 2018, med al det solskinsvejr der har været. Hvert år er DVD’en blevet solgt i mange tusinde eksemplarer. I år er salget eksploderet og der blev total udsolgt torsdag aften af Sankt Hans Bål til dit TV" - oplyser Peter Bindner.

"Er vejret godt, vil jeg altid foretrække det rigtige Sankt Hans bål, med stemningen som altid er helt fantastisk og en smuk dansk tradition. Denne tradition kan nu også opleves i mange stuer rundt i hele Danmark” slutter Peter Bindner.

Presseansvarlig Peter Bindner 20 40 80 55 event@pbaction.dk

Billeder

Information om PB Action

PB Action
PB Action
Købmagergade 56
1150 København K

33918855http://www.pbaction.dk

Følg pressemeddelelser fra PB Action

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra PB Action

Ugens danske VIP Liste19.11.2018 11:48pressemeddelelse

Ugens VIP Liste PB ACTION Fest & Eventbureau præsenterer hver mandag hele året rundt en VIP Liste over de 10 mest eftertragtede personligheder, som vil skabe stor medieomtale, hvis de møder op ved kulturbegivenheder, som f.eks. VIP galla premierer, ferniseringer og indvielser i den kommende uge. PB ACTIONs VIP Liste opdateres hver uge og er baseret på en bred og dybdegående research, samt mere end 25 års erfaring inden for invitation af VIP´s. Stor medieomtale Alle personligheder, der på den ene eller anden måde kan skabe stor medieomtale om et arrangement, hvor pressen er til stede, vil være at finde i PB ACTION FEST & EVENTBUREAUS VIP-database. VIP database med over 5.000 VIP´s PB ACTION FEST & EVENTBUREAUS VIP-database består af mere end 5.000 kendte personligheder og opdateres dagligt. PB ACTION Fest & Eventbureaus VIP-database indeholder bl.a. de kongelige, ministre, politikere, borgmestre, tv-stjerner, skuespillere, sportsstjerner, kendte erhvervsfolk, musikere, kunstnere, forfat