Sampension

Sampensions investeringsdirektør kåret som Europas bedste

Del

Henrik Olejasz Larsen kåret som årets bedste investeringsdirektør af kolleger over hele Europa

Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension
Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension

Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension, er blevet kåret som årets bedste europæiske investeringsdirektør.

Det er kollegerne blandt investorer hos pensionskasser og andre kapitalforvaltere i Europa, der har stemt Henrik Olejasz Larsen ind på en førsteplads.

”Jeg er naturligvis ekstra stolt af at modtage prisen, fordi det er kollegerne, der har vurderet Sampensions arbejde på området og valgt at give den til mig i år,” siger Henrik Olejasz Larsen.

Prisen som Institutional Investor European Chief Investment Officer of the Year blev overrakt Henrik Olejasz Larsen i går aftes under Institutional Investor Roundtable, der finder sted i København i disse dage. I foråret blev han tildelt æren som årets nordiske investeringsdirektør ved et tilsvarende arrangement og er også tidligere kåret som Nordens bedste.

”Set over flere år ligger Sampension helt i top, når det handler om størrelsen af det afkast efter omkostninger, der er leveret til kunderne. I Sampension har vi et utroligt stærkt setup i investeringsafdelingen og meget kompetente medarbejdere. Jeg forstår godt, at kollegerne i branchen har valgt at pege på Henrik,” siger Hasse Jørgensen, adm. direktør i Sampension.

Billeder

Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension
Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension
Download

Information om Sampension

Sampension
Sampension
Tuborg Havnevej 14
2900 Hellerup

77 33 18 77https://www.sampension.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sampension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sampension

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum