Sampension

Sampension rykker ind i Roskilde

Del

Om godt et år står 121 nye lejligheder klar i Roskilde. Sampension står bag investeringen

Sampension, som er Danmarks tredjestørste pensionsselskab, har netop skrevet under på købet af en ejendom med 121 lejligheder, der er under opførelse i den sydlige del af Roskilde, tæt på byens centrum.

”Lejlighederne tilgodeser mange målgruppers behov, og så er beliggenheden med få minutters gang til Roskilde station attraktiv. Roskilde er Danmarks 10. største by og er en veletableret handels- og universitetsby med en forventet befolkningstilvækst frem mod 2028 på 6,4 procent, hvilket ligger pænt over landsgennemsnittet. Sammenholdt med en moderat byggeaktivitet forudser vi et stigende behov for nye boliger i området både på kort og mellemlangt sigt,” siger Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension.

Sælger er projekt- og ejendomsudviklingskoncernen FB Gruppen, og overtagelsen er aftalt til 1. december 2019, hvor ejendommen forventes klar til indflytning. Prisen er et trecifret mio. beløb.

”Roskilde Kommune er populær for borgere i alle aldersklasser og behovet for boliger er derfor stort. Det glæder os at kunne bidrage med et kvalitetsprojekt, der gør det muligt at få en bolig tæt på bymidten og centralt ved station og indkøbsfaciliteter," siger adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen A/S.

FB Gruppen står også bag rækkehusbebyggelsen Himmelev Have, ungdomsboligerne Noden på Musicon og det nye stadion, der er under udvikling i Rådmandshaven midt i Roskilde.

Lejlighederne på Sdr. Ringvej bliver på 44-101 kvadratmeter med altan, fordelt på to til fire værelser. Ejendommen opføres som fire sammenhængende bygninger med fire til fem etager. Der vil desuden være parkeringskælder med 57 pladser samt knap 100 p-pladser i det åbne terræn. Det er vurderingen, at netop denne type lejligheder henvender sig til både unge, ældre, par, singler og unge familier.

Ejendommen opføres på adressen Ved Ringen 3-17 og lejlighederne vil blive lejet ud. Det samlede beboelsesareal i ejendommen er på knap 9.000 kvadratmeter.

Sampensions kunder har fortrinsret til at leje sig ind i de 30 beboelsesejendomme, som pensionsselskabet ejer. Den regel vil naturligvis også gælde for den nye ejendom i Roskilde.

Kontakter

Hans-Bo Hyldig, adm. direktør, FB Gruppen A/S, mobil 26 89 70 20
Pia Lykke, presse- og kommunikationschef, Sampension, mobil: 40 24 55 92

Billeder

Skitseillustration af byggeriet Ved Ringen 3-17 i Roskilde
Skitseillustration af byggeriet Ved Ringen 3-17 i Roskilde
Download
Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør, Sampension
Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør, Sampension
Download
Hans-Bo Hyldig, adm. direktør FB Gruppen
Hans-Bo Hyldig, adm. direktør FB Gruppen
Download

Information om Sampension

Sampension
Sampension
Tuborg Havnevej 14
2900 Hellerup

77 33 18 77https://www.sampension.dk/

Sampension er Danmarks tredjestørste pensionsforvalter. Vi er et kundeejet fællesskab med omkring 300.000 kunder, der årligt indbetaler mere end 9 mia. kr. Udover Sampension Livsforsikring A/S tæller fællesskabet Arkitekternes Pensionskasse og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. Vi er cirka 300 medarbejdere og tilbyder både arbejdsmarkeds- og firmapensioner. Vores formål er at skabe værdi for kunderne ved at gøre pensionen mere værd. Vi sigter mod at skabe høje afkast, lave omkostninger og en god kundeoplevelse med attraktive produkter, effektiv administration og ambitiøs rådgivning. Det sker på ansvarlig vis med blik for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling.

 

FB Gruppen A/S blev etableret i 2003 og har siden udviklet projekter i København, Holbæk, Roskilde og Køge. Flere af FB Gruppens byggerier har modtaget arkitekturpriser og anerkendelser. I øjeblikket udvikles og leveres projekter i Roskilde, Køge, Farum, Hvidovre og Valby inden for boliger, p-huse, institutioner, erhverv og detail samt en idrætspark i OPP. Et af de større, igangværende projekter, er omdannelsen af det historiske Grønttorv i Valby til en helt ny og grøn bydel i København. Her opføres frem til 2021 godt 2.300 blandede boliger som ejer, lejer og andel tillige med institutioner, erhverv og detail samt en 23.000 stor, spiselig park i midten af området. Koncernen arbejder ud fra en konservativ vækststrategi med fokus på soliditet og stabilitet, der blandt andet sikres gennem mangeårige relationer til samarbejdspartnerne.

Følg pressemeddelelser fra Sampension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sampension

Sampension ansætter ny pressechef6.7.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Rune Lindberg er fra medio august ansat som pressechef i Sampension. Den nuværende presse- og kommunikationschef, Pia Lykke, fortsætter som afdelings- og kommunikationschef. Sampension opruster på kommunikation og ønsker en tættere kontakt med omverdenen. Selskabet er med aktiver på godt 330 mia. kr. Danmarks tredjestørste pensionsselskab. “Vi har budskaber, som vi mener kan gavne danskerne. Det gælder bl.a. at være opmærksom på, at selskaberne opfører sig ordentligt, når man forvalter deres opsparing til pensionen. Derfor styrker vi kommunikationen til omverdenen,” siger kommunikationsdirektør Michael Carlsen, Sampension. Rune Lindberg er 38 år og har tidligere været ansat i DI, PensionDanmark og senest i PFA.