Sampension

Sampension ansætter ny kommunikationsdirektør

Del

Erfaren profil skal stå i spidsen for Sampensions kommunikationsindsats

Michael Carlsen
Michael Carlsen

Michael Carlsen starter 1. maj 2021 som ny kommunikationsdirektør i Sampension.

“Michael Carlsen er en erfaren profil, som skal være med til at styrke Sampensions kommunikation med omverdenen. Jeg glæder mig meget til at byde ham velkommen på posten,” siger Hasse Jørgensen, adm. direktør i Sampension.

Michael Carlsen har i de seneste fem år stået i spidsen for kommunikationen i Tryghedsgruppen og Trygfonden. Inden da var han presse- og kommunikationschef i Pensiondanmark i perioden 2010 - 2015, ligesom han i en årrække har arbejdet i Dansk Industri, bl.a. som mediechef.

“Pension er et felt, stort set alle danskere har berøring med, og som samfundsmæssigt har stadig større betydning for Danmark. Derfor glæder jeg mig til at videreudvikle kommunikationen i et af Danmarks største pensionsselskaber,” siger Michael Carlsen. 

Han afløser Søren P. Espersen, der har valgt at søge nye udfordringer uden for Sampension.

Nøgleord

Billeder

Michael Carlsen
Michael Carlsen
Download

Information om Sampension

Sampension
Sampension
Tuborg Havnevej 14
2900 Hellerup

77 33 18 77https://www.sampension.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sampension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sampension

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum