TEKNIQ Installatørernes Organisation

Sammenbrud i forhandlingerne om ny vvs-overenskomst

Del

Forhandlingerne mellem TEKNIQ Installatørernes Organisation, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal er brudt sammen og overgår nu til forligsinstitutionen.

Siden 18. januar har Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Installatørernes Organisation forhandlet om en ny vvs-overenskomst. Men her til morgen kl. 5 måtte parterne konstatere, at det ikke var muligt at nå til enighed.

Det betyder, at forhandlingerne fortsætter i forligsinstitutionen - formentligt i løbet af weekenden. Uenighederne går på vvs-branchens akkordsystem.

"Det er ærgerligt, at vi ikke har kunnet nå til enighed. Vi vil dog stadig bestræbe os på at finde en løsning,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.

Ved de forrige overenskomstforhandlinger i 2014 brød forhandlingerne også sammen og endte med et mæglingsforslag, der gav de samme reguleringer af lønsatser og genebetalinger som på de store gennembrudsforlig på industriens område.

Vvs-overenskomsten omfatter omkring 1.000 virksomheder med tilsammen 11.000 medarbejdere.

For yderligere informations kontakt kommunikationschef Anne Birkelund på mobil 30352151.

Information om TEKNIQ Installatørernes Organisation

TEKNIQ Installatørernes Organisation
TEKNIQ Installatørernes Organisation
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Installatørernes Organisation

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Installatørernes Organisation

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum