Næstved Bibliotek og Borgerservice

Sammen om skærmen – familieworkshop

Del

Er skærmtid altid skidt? Eller har børnene måske bedre styr på det digitale, end vi tror? Deltag i en familieworkshop og bliv klogere på familiens skærmvaner. Det sker torsdag den 24. september mellem kl. 14.00-17.00 på Næstved Bibliotek.

Få en god snak med dine børn om familiens digitale liv
Få en god snak med dine børn om familiens digitale liv

Næstved Bibliotek inviterer børn og forældre til arrangementet "Sammen om skærmen", hvor vi tager en hyggelig og nysgerrig snak om familiens digitale liv.

Diskussionerne om, hvilken rolle vores skærme skal spille i familien, har fundet vej til de fleste middagsborde. Det kan til tider være svært at holde styr på alle de gode råd fra eksperterne. Alle er dog enige om, at vi skal tage hul på dialogen om det, vi oplever i den digitale verden og interessere os for hinandens skærmliv.

Kortlæg familiens digitale liv
På denne uformelle workshop giver vi forældre og børn et redskab til sammen at kortlægge, hvad vi ser og gør på nettet og få snakket om, hvad det betyder. Børn og forældre vil med klistermærker, pen og papir kortlægge deres digitale liv og undervejs lære nyt om hinandens skærmliv. Og ligesom børnene får lov til at vise deres yndlings-YouTubere og de sjoveste spil, må forældrene også fortælle børnene om, hvad de selv laver på nettet og måske overveje, om skærmene har den rigtige plads i familielivet.

Konceptet "Sammen om skærmen" er udviklet af ENIGMA - Museum for post, tele og kommunikation i samarbejde med en håndfuld biblioteker. Det henvender sig til børnefamilier med børn fra 3. - 5. klasse.

Workshoppen foregår ved Næstved Biblioteks Lille Scene torsdag den 24. september i tidsrummet kl. 14.00-17.00. Selve forløbet varer ca. 1,5 time. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding via www.naesbib.dk. Der må (og skal) deltage én voksen pr. barn. Medbring jeres egne skærme.

Kontakter

Billeder

Få en god snak med dine børn om familiens digitale liv
Få en god snak med dine børn om familiens digitale liv
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum