Varde Kommune

Samlet Byråd opfordrer til at vise hensyn

Del

Et samlet Byråd i Varde Kommune opfordrer alle til at vise hensyn og huske på, at corona stadig er en trussel i vores samfund.

CORONA

14 negative tests slog hurtigt fast, at der ikke var tale om coronasmitte i Vestervold Børnehave, efter ti ud af 37 børn og én medarbejder tidligere på ugen havde vist symptomer.

Et samlet Byråd ser situationen som en påmindelse om, at truslen om coronasmitte stadig er til stede. Alle opfordres derfor til fortsat at vise hensyn.

CITAT
Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune:

”Der var heldigvis ikke tale om coronasmitte i børnehaven, men når vi valgte at lukke, var det ud fra et forsigtighedsprincip. Jeg glæder mig over, at børn og medarbejdere kan vende tilbage under trygge forhold på mandag.”

”Andre kommuner har været hårdere ramt af corona, end vi er i vores del af landet. Men for mange venter sommerferien lige om hjørnet, og det betyder, at vi er flere end normalt i vores kommune. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.”

”På vegne af hele Byrådet opfordrer jeg alle til fortsat at vise hensyn til hinanden, så vi kommer sikkert gennem sommeren.”

Kontakter

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum