Salling Group

Salling slår atter dørene op i Aarhus og Aalborg

Del

De to stormagasiner i Aarhus og Aalborg åbner efter to måneders nedlukning den 11. maj. Salling har forberedt sig grundigt og længe på genåbningen samt taget en lang række forholdsregler, så både kunder og medarbejdere kan føle sig trygge.

Salling Stormagasiner har stået tomme, siden Danmark blev lukket ned. Men 11. maj, præcis to måneder efter nedlukningen, kan kunderne nu igen komme på besøg i de to stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

- Vi har glædet os rigtig meget til at åbne igen, for vi har savnet vores gæster i stormagasinerne. Og vi er også helt klar til det. Vi har brugt de mange ugers ventetid på at forberede os grundigt til at byde kunderne indenfor til en sikker og meget tryg indkøbsoplevelse, hvilket er det allervigtigste for os lige nu. Samtidigt glæder vi os til at kunne vise alle vores nyheder frem i alle afdelinger, siger Marianne Bedsted, direktør i Salling.

Sikkerheden er i fokus
Med mange tusind kvadratmeter har begge stormagasiner god plads, så der på alle etager kan holdes afstand mellem både kunder og medarbejdere. For at skærpe sikkerheden har Salling samtidig iværksat og implementeret en lang række foranstaltninger.

Ved betalingskasserne hænger plexiglasplader, så både kunder og medarbejdere beskyttes mod potentiel smitte, ligesom der er afstandsmarkeringer på gulvet. I hele stormagasinet står håndsprit frit tilgængeligt – og for at sikre antallet af kunder, der besøger stormagasinerne, holdes der også konstant øje med de kundetællere, som findes ved alle indgange.

- Sikkerheden har den allerhøjeste prioritet for os. Derfor har vi forberedt os og trænet godt i, hvordan vi kan yde en fantastisk service og alligevel holde afstand. Før vi lukkede ned, tog vores kunder utrolig flot hensyn til både hinanden og vores medarbejdere – det er vi sikre på vil forsætte nu, hvor vi genåbner, siger Marianne Bedsted.

Salling ROOFTOP åbner også
Åbningen betyder samtidig, at Salling ROOFTOP og de to byers bedste panoramaudsigt igen kan nydes – under åben himmel, med frisk luft og med god afstand. Ligesom i resten af stormagasinerne vil der blive holdt tæt øje med gæstetællere. Caféerne åbner dog først den 18. maj.

Kontakter

Head of Marketing, Salling, Birthe Wiberg: birthe.wiberg@salling.dk / tlf. 3023 7304

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum