Salling Group

SALLING ROOFTOP KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE ROOFTOP BAR

Del

Det anerkendte rejsemagasin Big 7 Travel har kåret Salling ROOFTOP som Europas bedste rooftopbar. Listen tæller de 50 bedste rooftop-seværdigheder på toppen af byerne i Europa, men Aarhus vinder med Sallings opsigtsvækkende rooftop, der slog dørene op i 2017. Kåringen giver Salling en uvurderlig blåstempling, der kan gavne hele Aarhusregionen og ikke mindst Danmark.

Med kåringen beskriver Rejsemagasinet Big 7 Travel Salling ROOFTOP som ”et utroligt og breath taking rooftop-rum med en fantastisk 360 grader udsigt, som er perfekt til afslapning og til at nyde en cocktail eller flere.”

Vinderen kåres efter sitets ranking-system, der sammenlægger data fra brugere af social media med redaktionens vurdering. Marianne Bedsted, direktør for Salling, udtaler omkring den flotte førsteplads:

”Vi er umådelig glade for kåringen. At blive kåret som den bedste i et selskab, der tæller internationale rooftopbarer fra både London, Island, Ibiza og Madrid er en stor anerkendelse. Alene i juli i år har vi haft 157.000 besøgende, og med denne kåring åbnes der jo op for et endnu højere tal i fremtiden, og det vil unægtelig også smitte af på Aarhus, de lokale butikker og turismen. Det er vi stolte af.”

Flotte besøgstal gør Salling ROOFTOP til dansk top-attraktion

Siden åbningen i 2017 har den spektakulære by-oase i april 2022 rundet mere end 4,5 millioner gæster og har lagt sig solidt på toppen af landets mest besøgte attraktioner og i fint selskab med store attraktioner som Tivoli og Legoland.

Tal fra Visit Aarhus fra maj måned vidner også om øget tilstrømning til hele region Aarhus, hvor overnatningstallet er steget 17,5% siden sammenlignet med maj 2019. Marianne Bedsted tillægger succesen de store visioner og det hårde arbejde:

”Vi ikke kun drømte, men arbejdede hårdt for, at Salling ROOFTOP skulle blive en besøgsværdig attraktion for både lokale, men også besøgende til byen og udenlandske turister. Det er klart, at vi med denne kåring og de enormt flotte besøgstal, vi har haft siden åbningen, med ro i sindet kan sige, at vores hårde arbejde har båret frugt. Men som åbningen af også den nye Salling ROOFGARDEN vidner om, så hviler vi ikke på laurbærrene, og forsætter med at udvikle,” fortsætter hun.  

Salling ROOFTOP fik i sommeren 2022 en søsterattraktion, da Salling ROOFGARDEN åbnede endnu et ekstraordinært byrum med beplantning i særklasse, gang- og glasbroer og hotspots med kunstinstallationer og events, der ligeledes er en populær destination for lokale og turister.

Gæster, der lægger vejen forbi Salling ROOFTOP, kommer for at nyde udsigten, for at få en frokost, nyde en fyraftenscocktail eller underholdes af de koncerter og events, der løbende også afholdes på toppen af Aarhus.

Fakta om Salling ROOFTOP:

  • Åbnet i Aarhus i 2017
  • Opnåede en halv million besøgende på de første tre måneder og en million besøgende på under et år
  • Rundede i sommeren 2022 4,5 millioner gæster
  • Salling ROOFTOP åbnede ligeledes i 2018 på toppen af Salling Aalborg
  • Salling ROOFTOP Aarhus blev i sommeren 2022 nabo til søsterattraktionen Salling ROOFGARDEN, en 1400 m2 frodig oase tegnet af Henning Larsens Architects.
  • Salling ROOFTOP samt Salling ROOFGARDEN er gratis at besøge
  • Åbningstider for begge steder følger stormagasinets åbningstider

For mere information omkring kåringen kontakt Head of Marketing & Communications Birthe Wiberg Birthe.Wiberg@Salling.dk  mobil +4530237304

Link til Big 7 Travel-kåringen og sitets liste over Europas bedste rooftop-barer kan ses her: https://bigseventravel.com/the-50-best-rooftop-bars-in-europe/

Læs mere om Salling ROOFTOP og Salling ROOFGARDEN på salling.dk  

Kontakter

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Invitation til pressen: Ordblindeprisen 2022 - Ordblindeforeningen og Salling Group inviterer til debat i Bilka3.10.2022 10:41:20 CEST | Pressemeddelelse

Ordblinde er generelt bedre til at kommunikere, løse komplekse problemstillinger, tænke innovativt, kreativt, visuelt og skabe relationer. Men ofte kommer fordomme og udfordringer til at stå i vejen for kompetencerne. Bliv klogere på ordblindhed og vær med til at debattere: Hvordan bliver arbejdsmarkedet bedre til at bringe ordblindes styrker i spil?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum