Salling Group

Salling Group og SCO præsenterer banebrydende cykeldisplay med CO2-beregner

Del

SCO Cykler, der i dag er eget af Salling Group, lancerer en helt nyt cykelcomputer CYCLEPLAY til elcyklen, som kan integreres med en smartphone. Det nye system gør det muligt håndfrit at blive navigeret på cykelturen, ligesom man hele tiden kan holde sig opdateret på, hvor meget CO2 cykelturen sparer miljøet for.

De fleste kender det. Telefonen ringer, men den vibrerer i bukselommen eller omme i rygsækken. Og med fart på cyklen lader det sig ikke gøre at se, hvem der ringer, medmindre man stopper helt op. Det samme gælder sms’er. Og hvad gør man, når man på cyklen afsøger nye veje, men ikke kender ruten?

Små, men besværlige udfordringer, alle har oplevet på cykelturen, ligesom mange også kender til frustrationerne over et afladt batteri om morgenen. Men nu findes løsningen på SCO’s nye cykelcomputer til el-cykler.

Der er sket meget med den moderne cykelcomputer, som i dag ikke blot viser hastighed og batteriniveau. Og nu tager et af Danmarks største cykelbrands el-cyklen til et nyt niveau. CYCLEPLAY er navnet på computeren, som let forbindes til brugerens smartphone og giver mulighed for trådløst at se, hvem der ringer under cykelturen. Man kan se sms-notifikationer eller få hjælp til at finde vej via GPS-navigation. Som noget helt nyt kan man også tjekke, hvor meget CO2 cykelturen sparer miljøet for sammenlignet med eksempelvis en bil eller bus.

Derudover giver CYCLEPLAY appen mulighed for at se statistik for cyklistens ture, og se hvad strømniveauet var da el-cyklen blev stillet. Og som den første af sin slags på markedet gør CYCLEPLAY det også muligt at se, hvor meget CO2 cykelturen sparer miljøet for sammenlignet med eksempelvis en bil eller bus.

-Med CYCLEPLAY har vi skabt en cykelcomputer, som i endnu højere grad frigør brugeren fra sin telefon og dermed øger sikkerheden. Således kan man fokusere på det allerbedste ved at cykle: At nyde naturen, byen og menneske, man passerer forbi, mens hele kroppen på en sund måde aktiveres for at nå frem til sit mål. CYCLEPLAY fjerner med andre ord de forstyrrelser, man ofte støder på under cykelturen - i stedet er de på en let og simpel måde gjort håndterbare, siger Morten Agerholm, chef for Salling Groups cykel-kategori.

Udover de klassiske funktioner som kørselshistorik og rækkevidde er også ur og temperatur tilføjet samt et overblik over cyklens kørselshistorik.

Flere skal på cyklen

I en tid, hvor stadig flere og flere danskere tilvælger el-cyklen, ønsker SCO at tage både cyklen og teknologien bag til et nyt niveau. Ved at digitalisere nogle af cyklens funktioner, kan forbrugeren med få tryk på sin smartphone opdatere elcyklens system. Det er blot ét eksempel – pt. arbejder SCO på nye funktioner, som blandt andet gør det muligt at låse cyklen via telefonen.

- Vi arbejder på at skabe et så bæredygtigt produkt som muligt. Og med de løbende opdateringsmuligheder kan forbrugerne hurtigt gøre cyklen tidssvarende, hvilket vi tror på, vil være med til at give cyklerne længere levetid. Forbrugerne efterspørger i højere grad bæredygtige løsninger, og derfor forsøger vi hele tiden at udvikle smarte løsninger, så cyklen bliver det fortrukne transportmiddel for endnu flere, siger Morten Agerholm.

CYCLEPLAY fås på de fleste SCO Premium-cykler og kan købes på www.scocykler.dk, www.bilka.dk og www.føtex.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Salling Roofgarden åbner med installationer af verdenskendt dansk kunstner11.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når Salling Roofgarden åbner til sommer, bliver det udover med et væld af træer, buske og planter højt oppe under åben himmel også med en hel serie af unikke kunstværker af en af Danmarks mest markante og anerkendte kunstnere. På toppen af Aarhus vil Jeppe Hein udfordre de sociale rum, vi opholder os i og opfordre til samvær og eftertanke. I første omgang med en serie unikke og skulpturelle bænke, og til efteråret følger kunstneren op med en større spejlinstallation, der bryder den blomstrende oase op, spejler gæsten i haven og trækker himlen ned i buskadset for på den måde at skubbe til vores forestilling om grønne, urbane områders rolle og muligheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum