Salling Group

Salling Group forlænger prisloft i føtex, Bilka og Netto

Del

Prisloftet, der omfatter flere end 300 varer på tværs af kæderne Netto, føtex og Bilka, bliver forlænget, så det nu løber frem til årets udgang.

Danmarks største dagligvarekoncern forlænger garantien for, at flere end 300 basisvarer i Netto, føtex og Bilka ikke stiger i pris på trods af den aktuelle, høje inflation. Prisloftet, som blev indført i maj, skulle i første omgang løbe til 31/10, men forlænges nu til årets udgang.

- Det er en svær tid for mange danskere, der oplever prisstigninger på både energi og udgifter til boligen, men også til det daglige indkøb. Derfor indførte vi prisloftet, og i lyset af den aktuelle situation forlænger vi det, så garantien løber året ud, siger Per Bank.

Kunderne har taget rigtig godt imod prisloftet, der omfatter basisvarer som mel, mælk, havregryn, hakkekød, vådservietter og meget andet. Og set i lyset af de fortsat usikre økonomiske prognoser har det ikke været en svær beslutning at tilføje et par ekstra måneder til prisloftet.

- I vores butikker er prisloftet lig med en garanti, og samtidig har vi fortsat både et fast sortiment af varer til gode priser og tilbud på hundredvis af varer hver uge. Samlet set giver det kunderne mulighed for at handle til fornuftige priser trods den aktuelle situation, siger Per Bank.

Læs mere om prisloft her:

Netto: https://www.netto.dk/prisloft/

Bilka: https://www.bilka.dk/prisloft/

føtex: https://www.foetex.dk/prisloft/

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Invitation til pressen: Ordblindeprisen 2022 - Ordblindeforeningen og Salling Group inviterer til debat i Bilka3.10.2022 10:41:20 CEST | Pressemeddelelse

Ordblinde er generelt bedre til at kommunikere, løse komplekse problemstillinger, tænke innovativt, kreativt, visuelt og skabe relationer. Men ofte kommer fordomme og udfordringer til at stå i vejen for kompetencerne. Bliv klogere på ordblindhed og vær med til at debattere: Hvordan bliver arbejdsmarkedet bedre til at bringe ordblindes styrker i spil?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum