Salling Group

Salling Group åbner nye brødterminaler i Taulov og Taastrup og søger op mod 100 nye kollegaer

Del

Medarbejdere indenfor bl.a. lagerdrift og ledelse er nogle af de profiler, som Salling Group nu begynder at kigge efter, når den fremtidige transport og distribution af brød hjemtages i løbet af 2021.

Allerede nu sætter Salling Group gang i rekrutteringen af medarbejdere til de to nye brødterminaler i henholdsvis Taulov nær Kolding og den københavnske forstad Taastrup. Den forestående medarbejderrekruttering er et resultat af detailkoncernens beslutning om at hjemtage al transport af brød for selv at stå for distributionen ud til sine mere end 600 butikker i Danmark.

Dermed får Salling Group brug for op mod 100 nye kollegaer fordelt på de to lokationer.

De to nye terminaler tages i brug i henholdsvis februar og januar 2021, mens logistikken og distributionen hjemtages definitivt fra Kohberg og Schulstad 1. maj, som hidtil har stået for leveringen af brød til Salling Groups butikker.

- Vi ser frem til at tage hul på opgaven med at integrere transporten af brød med de mange andre varer ud til vores butikker i Danmark. Hjemtagelsen af opgaven betyder samtidig, at vi er på udkig efter nye, dygtige kollegaer, som kan hjælpe os med at sikre, at danskerne hver dag har nyt brød tilgængeligt på hylderne, siger logistikdirektør i Salling Group, Nicolai Gradman.

Ved at hjemtage og samle transporten med den øvrige distribution af fødevarer til alle butikkerne vil der være betragtelige klimagevinster i form af færre kørte kilometer samt færre lastbiler på det danske vejnet. Alt sammen bidrager til en mere klimavenlig transport.

Stillingsopslag snart klar

Helt konkret kigges der efter nye kollegaer indenfor lagerdrift, logistik og ledelse, og inden længe vil ansøgerne kunne finde specifikke jobopslag, når ansættelsesprocessen formelt går i gang.

- Opgaven med distributionen af vores brød er altid blevet løst til perfektion. Derfor er vores håb naturligvis også, at nogle af de medarbejdere, som har bidraget til at løse den opgave, har lyst til at fortsætte hos os, for vi ser dem som helt oplagte kandidater, siger Nicolai Gradman.

De første stillingsopslag forventes at blive slået op i løbet af november.

Læs mere
her

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum