Haderslev Kommune

Sagsbehandlere viser gode takter på børnehandicapområdet

Del

Sagsbehandlingen på børnehandicapområdet har været kigget efter i sømmene. Afdelingen har lagt en fornuftigt kurs for deres arbejde viser en tilbagemelding fra revisionsfirmaet BDO.

”Det glæder os, at der er ros til sagsbehandlingen, og at der er en fin overensstemmelse mellem det loven siger, og det vi gør”, siger Thies Mathiasen, formanden for Socialudvalget i Haderslev Kommune.

Han har ligesom resten af Socialudvalget fået en orientering om, hvordan det ser ud på børnehandicapområdet.

Baggrunden er, at hele børnehandicapområdet sidste år flyttede serviceområde - fra Børn- og Familier til Voksen- og Sundhedsservice. Der har derfor været lagt en del kræfter i, at få sagsbehandlerne til at komme på plads i deres nye afdeling i Handicap og Psykiatri og ikke mindst fortsat at kunne levere en god service over for borgerne.

For at være sikker på, at afdelingen var på rette vej, har Haderslev Kommune bedt revisionsfirmaet BDO om at dykke ned i et antal sager og lave et tjek af, hvordan det ser ud på området.

”Det er vigtigt, at vi lever op til vores egne standarder og at tingene hænger sammen økonomisk, og vi skal selvfølgelig leverere en god service over for børnene og deres familier. Tillbagemelingen fra BDO viser heldigvis, at afdelingen har lagt en fornuftig kurs og yder en god sagsbehandling af en høj kvalitet”, siger Thies Mathiasen.

I tilbagemeldingen fra BDO hedder det blandt andet, at journalføringen overordnet bærer præg af en kvalitetsmæssig høj standard. Der ses gennem­gående fine socialfaglige overvejelser og vurderinger, der redegør for legitimiteten af bevilling af ydelser og foranstaltninger i sagerne.  

I afdelingen er der endnu mere at glæde sig over for tiden. Fornylig fik en af sagsbehandlerne, Charlotte Kissow Holm, nemlig Olivia Prisen. Olivia Prisen uddeles af Olivia Danmark og hylder alle sagsbehandlere inden for det sociale system. Prisen overrækkes ved et arrangement i dag den 21. marts i byrådssalen på Haderslev Rådhus.

Kontakter

Ellen EnnéAfdelingsleder, Myndighedsafdelingen, Handicap og Psykiatri

74 34 05 57

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum