Dyson

Sæt hjertet i flammer med en rød superhårtørrer

Del

Der er garanti for amoriner i luften, hvis man vælger at forkæle sin udkårne med en hjerterød Dyson Supersonic til Valentines. Den prisvindende hårtørrer er netop lanceret i en Valentines limited edition i sølv og rød, som leveres i en eksklusiv rød boks udviklet af James Dyson til lejligheden.

Den røde Dyson Supersonic har alle de særlige funktioner, der adskiller den fra andre hårtørrere på markedet, og som er årsagen til, at den vandt en Danish Beauty Award i 2017. Det vil sige intelligent varmekontrol, en lille kraftig digital motor, der giver alle andre hårtørrere baghjul, og som ovenikøbet er placeret i håndtaget, så den er næsten vægtneutral. Alt i alt sikrer det, at håret tørres og styles hurtigt og effektivt uden risiko for varmeskader - og med en hårtørrer, som ligger godt i hånden og er super støjsvag. 

Dyson Supersonic er produceret i et begrænset oplag.

Nøgleord

Kontakter

Jacob Lange, Managing Director
Lange PR – Public Relations & Kommunikation
Nordvestvej 31, DK-9000 Aalborg
T: +45 20 76 30 20
M: jacob@langepr.dk
W: www.langepr.dk

Nordic partner of Whiteoaks International

Billeder

Information om Dyson

Dyson
Dyson
Amaliegade 10
1256 København

+45 20 76 30 20http://www.dyson.dk

Dyson er en verdensomspændende teknologivirksomhed, som står bag en lang række banebrydende produkter. Mest kendte er Dysons poseløse støvsugere, men også på områder som ventilatorer, varmeblæsere, luftfugtere og håndtørrere sætter virksomheden nye standarder, både i forhold til funktion og design. Dysons produkter sælges i over 70 lande, og virksomheden rundede allerede i 2013 50 mio. solgte maskiner. Hovedsædet ligger i England. I Danmark sælges Dysons produkter i Power, Magasin Kgs. Nytorv, Fisketorvet og Bryggen og på nettet via www.dyson.dk.

Følg pressemeddelelser fra Dyson

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dyson

Dansk hygge forurener mere end dieseldunst13.2.2019 07:53:51Pressemeddelelse

Den danske tradition for hygge er vitterligt hyggelig, men den har også en mørk bagside. Vores forkærlighed for blafrende stearinlys og ild i brændeovnen sender nemlig så mange partikler ud i hjemmet, at antallet af skadelige partikler i luften langt overstiger, hvad der fx udledes på en stærkt trafikeret vej. Derfor kan en elektrisk luftrenser være en oplagt mulighed, hvis man ønsker en renere luft i hjemmet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum