Erhvervsministeriet

Særlig rådgiver til erhvervsministeren

Del

Sille Beck-Hansen er blevet ansat som ny særlig rådgiver for erhvervsminister Rasmus Jarlov.

Sille Beck-Hansen skal bistå erhvervsministeren med rådgivning. Sille Beck-Hansen kommer fra en stilling som politisk rådgiver hos Dansk Energi.

Sille Beck-Hansen:

"Jeg glæder mig til at starte som særlig rådgiver for erhvervsminister Rasmus Jarlov, og det er en opgave jeg går til med stor ydmyghed. Rasmus og jeg har arbejdet sammen før, og jeg kender Rasmus som en særdeles kompetent og arbejdsom politiker, der står ved sine meningers mod. Jeg ser frem til det spændende arbejde i et ekstremt dedikeret ministerium, hvor jeg skal være med til at sikre de bedste rammer for dansk erhvervsliv sammen med Rasmus.”  

Sille Beck-Hansen er uddannet civiløkonom. Hun har tidligere arbejdet som Public Affairs og Kommunikationschef hos De Danske Bilimportører. Fra 2010-2011 arbejdede hun som medlemssekretær for Rasmus Jarlov som folketingsmedlem.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum