Næstved Kommune

Særinvitation til pressen: Nu starter den nye affaldsordning i Næstved

Del

Torsdag den 1. juli går det løs, når alle borgere i Næstved Kommune skal sortere deres affald i 10 forskellige typer. Det markeres med en lille event for pressen.

Et flertal i Folketinget vedtog sidste sommer en ny klimaplan, som blandt andet indebærer, at alle landets 98 kommuner skal sortere i de samme 10 typer affald. Den nye ændring skal hjælpe med at øge mængderne af sorteret affald til genanvendelse og nedbringe CO2-udledningen.

Politikerne i Næstved Kommune vægter den grønne profil højt. Derfor besluttede byrådet allerede den 25. august sidste år - i forlængelse af den nye klimaplan - at Næstved Kommune vil være klar til den nye affaldsordning pr. 1. juli 2021.

Siden er der blevet arbejdet hårdt og målrettet, og vi er stolte af, at vi er blandt de kommuner, der bliver klar med udrulningen. Det vil vi rigtig gerne markere torsdag den 1. juli, som er dagen, hvor den nye affaldsordning starter. Vi inviterer derfor pressen til en lille event på Katholmvej 10, 4700 Næstved.

 

Program:

10.30: ”Hængeren” tages af den nye beholder og markerer, at ordningen starter.

10.35-11.30: Der vil være mulighed for at tale med borgmester i Næstved Carsten Rasmussen, formand for Teknisk Udvalg Helle Jessen samt Gert Christensen, der er driftsansvarlig for affaldsområdet i Næstved Kommune.

10.30-11.30: Remondis stiller skraldemand og bil til rådighed, som vil vise og fortælle, hvordan bilen fungerer.

Tilmelding skal ske senest den 29. juni til kommunikationsmedarbejder i Team Affald, Mia Than West på telefon 27362537 eller mail: mthwes@naestved.dk.

Nøgleord

Kontakter

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum