Danske Spil A/S

Sådan vurderer ekspert, hvem der vinder og hvem, der ryger ud af Vild med Dans

Del

Mathias Reimer Larsen hos Danske Spil sætter odds på Vild med Dans på 4. år

Fredage er lig med fest for Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.(Foto: Rasmus Rolsted)
Fredage er lig med fest for Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.(Foto: Rasmus Rolsted)

Hver fredag aften er for oddsætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, en fest. Der kan han se, om hans vurdering af oddsene på de dansende par, er sat til den rigtige side – og dermed er det kulminationen på ugens arbejde.

-Det er klart, at jeg lige så spændt følger med, som seerne gør. Når vi sætter odds, ser vi naturligvis først og fremmest på, hvordan nydanserne performer, hvordan de udvikler sig fra gang til gang, og hvilke karakterer de får fra dommerne.

Men det er ikke kun, hvad der sker LIVE på skærmen fredag aften, der er udslagsgivende for, hvem der bliver sat som favoritter til at vinde og til at tabe. Der er også alt det udenom, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Her mener han, hvordan nydanserne tager sig ud i de skrevne medier, men især også på de sociale.

-Vi har tidligere set eksempler på, at dansere har fået støtte fra kendte med mange følgere. Et konkret eksempel er instagrammeren Anders Hemmingsen, som delte videoer af Vicky Knudsen og støttede hende på den måde, indtil TV2 bad ham om at stoppe.

Det var Vicky Knudsen, der røg ud fredag aften.

I forhold til Vild med Dans nu på fredag er der ikke de store udskiftninger i favoritfeltet til at vinde. Det er stadig Emili Sindlev og Mads Vad, der ligger nummer et med odds 3,00. Lige i dansehælene ligger Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen med odds 3,50 samt Nukâka Coster-Waldau med odds 4,00.

Som favorit til at blive stemt ud på fredag bliver det straks mere interessant.

-Det var en overraskelse, at Wafande og Mie røg i omdans i sidste uge, hvor vi ellers havde set, at Faustix ville stå sammen med Vicky Knudsen, siger han og fortsætter:

-Min analyse er, at Wafande ikke fik nok stemmer, fordi hans målgruppe er forældre med mindre børn, hvor Faustix nok appelerer til de unge, der er store nok til at kunne påvirke deres forældre til at stemme. Samtidig har han også en influencer-kone (Irina Olsen red.),som har fat i den yngre målgruppe fra 18-25, der selv kan sende sms-stemmer afsted. Det er i hvert fald ikke dommerne, Faustix får en hjælpende hånd fra. Der får Wafande trods alt lidt højere points fra de fem dommere, siger Mathias Reimer Larsen.

Faustix er sammen med partner Asta Björk, stadig svag favorit til at blive stemt hjem (odds 2,25) med Wafande og Mie lige efter med odds 3.50.

-Det bliver spændende at se, om Wafandes dommerstemmer kan hamle op med Faustix sms-stemmer på fredag, lyder det.

En, der derimod har taget et kæmpe spring i både udvikling og op i favoritfeltet er skuespiller Janus Bakrawi, der danser med Karina Frimodt.

-Han har vist sig som en total joker, der lige pludselig er gået fra at få middelkarakterer af dommerne til pludselig at få topkarakterer. Det rykker selvfølgelig lidt rundt på det hele, siger oddssætteren.

Janus Bakrawi ligger på en fjerdeplads til at vinde med odds 7,00.

Mathias Reimer Larsen har tidligere nævnt, at Vild med Dans 2020 er sæsonen, hvor alt kan ske. Og det holder han fast i.

-Det er selvfølgelig en større udfordring at sætte de rigtige odds, når feltet er så åbent. Men for sådan en VMD-nørd som mig, gør det programmet endnu mere spændende. Jeg glæder mig allerede til at se hvad der sker på fredag.

Billeder

Fredage er lig med fest for Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.(Foto: Rasmus Rolsted)
Fredage er lig med fest for Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.(Foto: Rasmus Rolsted)
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum