sundhed.dk

Sådan slipper du for transportsyge

Del

Står efterårsferien på en længere køretur, og har du børn på bagsædet, der kaster op? Så læs med her.

Er du en af dem, der er på vej på efterårsferie men som også bliver køresyg, bare ved tanken om at sætte dig ind i bilen, gå ombord på færgen eller træde ind i flyet? Eller har du børn med, som nemt bliver køresyge, så du altid skal være klar med pose til opkast og servietter og tyggegummi?

Så er der heldigvis hjælp at hente på sundhed.dk i Patienthåndbogen, som giver en række råd til dig, der lider af køresyge. Nogle af dem er:

- Fokuser på horisonten
- Undlad at læse
- Undlad at ryge
- Spis ikke for meget
- Spis tørre kiks eller drik sodavand, hvis du får kvalme

Læs mere information om køresyge på sundhed.dk lige her:

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/akutte-sygdomme/foerstehjaelp/akutte-medicinske-tilstande/transportsyge-koeresyge/

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

35 29 83 10https://www.sundhed.dk/

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

Sundhedsstyrelsen tilbyder gratis vaccination mod influenza3.10.2017 10:37pressemeddelelse

Hvert år fører influenza til, at mange med svækket helbred bliver alvorligt syge eller dør. Influenzavaccinen er en sikker vaccine, som næsten er uden farlige bivirkninger. Du har øget risiko for at blive alvorligt syg af influenza, hvis du er ældre, har bestemte sygdomme, er gravid eller svært overvægtig. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du bliver vaccineret, hvis du tilhører en af de grupper. Tilhører du en af de fire grupper, eller er du førtidspensionist, kan du få vaccinationen gratis fra den 1. oktober og året ud. På sundhed.dk kan du læse mere om influenza og vaccination: https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/infektioner/sygdomme/virusinfektioner/influenzavaccination/

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum