Din Tekstforfatter

Sådan skaber du en ergonomisk korrekt hjemmearbejdsplads

Del
Under Corona Pandemien blev det almindeligt at arbejde hjemmefra, når virus hærgede og landet var helt eller delvist lukket ned.

Dette har mange arbejdspladser taget med sig efter at pandemien har lagt sig, og har oplevet, at der var mange gode fordele ved at lade medarbejderne arbejde hjemmefra. Ligeledes var medarbejderne glade for det, fordi de: 

  • Kunne spare tid på transport
  • Kunne fordybe sig bedre i arbejdet uden storrummets forstyrrelser
  • Selv kunne planlægge tiden bedre i forhold til børn og familie 
  • Havde mere overskud og energi, fordi transport blev sparet 
  • Kunne sove lidt længere 

Disse nævnte ting var en masse fordele ved at arbejde hjemmefra. Ulempen var, at der ikke var nogle hjem, der var ergonomisk gearet til, at man pludselig havde sin kontorplads i hjemmet. Der var sjove eksempler på, at nogle brugte deres strygebræt som kontorbord, mens andre sad ved spisebordet i køkkenet eller lånte et skrivebord af deres skolebørn. Dette holder dog ikke i længden, fordi der er arbejdsmiljøregler, der siger, at man for eksempel skal have et hæve - sænkebord, så man kan holde ryg, lænd og hele kroppen aktivt i gang og kan stå i en bedre ergonomisk stilling. 

En ordentlig ergonomisk kontorstol 

Heriblandt disse krav fra arbejdspladsen til de ergonomiske sidde og stå stillinger, finder man også kontorstole. Det er nemlig ikke alle, der har kontorstole fra Office2go, men har måttet sidde på en almindelig stol, der efter noget tid giver dårlig ryg, lænd og sidde holdning. Skal du indrette en hjemmearbejdsplads mere permanent, er der dermed al god grund til at få sig en god og ergonomisk kontorstol fra Office2go. Her kan kroppen få den siddestilling, der er god, når man skal sidde ned i mange timer hver dag og skrive på computer, tale i telefon og skrive noter. Disse stole har diverse gode funktioner, hvor højden kan indstilles, så du kan sidde ned og have begge ben og fødder fint plantet på gulvet. De kan også indstilles i ryggen, så du kan sidde bagud, ret op eller mere fremover. Nogle har også armlæn, så du kan hvile dine arme her på. 

Lige så relevant for selvstændige 

Selvom der ikke gælder de samme arbejdsmiljøkrav for selvstændige, er det selvfølgelig ligeså relevant at iværksættere og start ups har gode ergonomiske kontorstole. Her kan man med fordel få en kontorstol fra Office2go, og indrette kontoret ude i byen eller i hjemmet med en eller flere kontorstole. Hvis du ejer din egen virksomhed, er ergonomiske medarbejderkontorstole også et krav.  

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

    

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Vælg den helt rigtige hundeseng16.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Hundesenge er en vigtig del af enhver hunds liv, da det giver dem et sted at slappe af og hvile sig efter en lang dag med aktivitet. En god hundeseng kan hjælpe din hund med at få en god nats søvn, reducere stress og angst og forbedre deres generelle sundhed og velvære. Men med så mange forskellige typer hundesenge på markedet kan det være svært at beslutte, hvilken der passer bedst til din hund. Der findes et væld af forskellige typer af hundesenge på markedet i dag, fra traditionelle hundesenge til mere moderne og stilfulde design, såsom hundesenge med ben.

De danske haver mangler kærlighed15.3.2023 01:00:00 CET | Pressemeddelelse

Vi befinder os midt i den kolde tid, og i vintermånederne så bliver haverne ofte forsømte. Det er forståeligt nok, at vi ikke har lyst til at stå og svinge græstrimmeren derude, når det er minusgrader og frostklart. Men når foråret igen står for døren, så er det på tide at give haven en ordentlig omgang kærlighed. Mange danske haver står triste og tilgroede året rundt, men med lidt dedikation og hårdt arbejde, kan du gøre en verden til forskel.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum