Meresalg Marketing

Sådan sikrer man sin mark optimale vækstbetingelser

Del

Når man driver landbrug, er det vigtigt at sikre, at sine marker har optimale vækstbetingelser. Har de ikke det, kan det have negativ indflydelse på markens vækst og udbytte. Derfor er det vitalt, at man som landmand har et stort fokus på at sikre dette.

At værste er ikke noget, der behøver at være videre vanskeligt. Der findes nemlig et middel, der kan hjælpe i denne forbindelse. Det kræver nemlig blot, at man gør brug af jordbrugskalk på sine marker. Det er nemlig fremstillet med henblik på at give din mark de mest optimale betingelser.

Hvad er jordbrugskalk?

Det er naturligvis ikke alle, der egentlig ved, hvad jordbrugskalk er. Såfremt man ikke ved det, er det en god idé at sætte sig ind i det. Som der også er givet udtryk for herover, kan det nemlig gøre gavn for dine marker.

Jordbrugskalk består af knust og harpet råkalk. Det er et middel, der bruges på marker, hvor det bruges til at stabilisere jordens pH-værdi. Det er ikke uden grund, at man gør dette. Det gør man nemlig for at sikre, at planterne trives og høstudbyttet optimeres.

Kalkmangel kan resultere i dalende høstudbytte

Kalkmangel er noget, man skal tage meget seriøst som landmand. Hvis der er mangel på kalk i jorden, vil det nemlig have konsekvenser for høstudbyttet. Faktisk kan det betyde, at et høstudbytte falder med helt op til 60%. Derfor er det meget vigtigt, at man har fokus på det.

For at sikre, at dine planter trives bedst, bør du bruge jordbrugskalk. Det sikrer, at jordens surhedsgrav bliver stabiliseret, og at pH-værdien bliver neutraliseret. Begge dele er noget, der spiller en stor rolle i, at dine planter vil trives bedst.

Jordbrugskalk sikrer det bedste høstudbytte

Hvis du sørger for, at der regelmæssigt bliver spredt jordbrugskalk på dine markeder, kan du nemt sikre, at jorden på dine mark har et indhold af kalk, der er indenfor det rette spænd. Det er en klar fordel, da det i sidste ende er med til at sikre, at du får det bedst mulige høstudbytte.

Når du køber jordbrugskalk til dine marker, er det dog vigtigt, at det sker med omhu. Der er nemlig et hav af leverandører på det danske marked, og deres produkter adskiller sig fra hinanden på flere punkter. Derfor skal du sikre, at du køber hos en leverandør, der er kendt for høj kvalitet.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum