Din Tekstforfatter

Sådan sikrer du bedst din økonomi under inflationen

Del

Det er nu en kendsgerning, at inflationen buldrer derudaf både i Danmark og i udlandet pga. krigen i Ukraine. Ukraine har stået for en stor del af den europæiske kornproduktion ligesom Rusland har stået for en stor del af leverancerne af gas. Begge dele er der nu skåret gevaldigt ned på, ligesom mange andre faktorer gør sig gældende i forholdt til de vilde prisstigninger på benzin, strøm, varme, fødevarer og flyrejser, som vi ser i øjeblikket.

Her kan det være svært for mange mennesker at få pengene til at slå til, ligesom regninger på strøm og varme tårner sig op i nye himmelske højder.

Det kan derfor være en nødløsning for nogle at ty til diverse kviklån for at kunne følge med, mens andre begynder at nedprioritere diverse fornødenheder i dagligdagen. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan holde begge ben på jorden økonomisk og få god rådgivning omkring din økonomi af professionelle, der kender til både lån, renter og finansiering af bil, hus og forbrug. 

Få professionel rådgivning omkring din økonomi

Der kan godt være optræk til panik og hurtigløsninger, når du ser ind i en virkelighed, hvor inflationen giver din pengepung en ordentlig mavepuster. Det er dog ikke den bedste løsning hverken nu eller på lang sigt, og derfor kan det være mere rentabelt at få en professionel rådgiver til at give dig god og langsigtet rådgivning omkring dine muligheder rent økonomisk.

De kan rådgive dig om forskellige typer af lån, både rentefrie og kviklån, og samtidig udregne, hvor meget et samlet lån beløber sig på, når alle gebyrer, renter og lånets størrelse er talt med. 

Tag matematikken fra skolen op igen 

De fleste har lært i skolen, hvad ÅOP betyder, men har måske igen lykkeligt glemt det igen. Det kan dog være, at det nu, mere end nogensinde før, er relevant at genopfriske lærdommen fra skolen, hvor man ellers ikke endnu havde sin egen privatøkonomi.

Lad os genopfriske matematiktimerne og sige, at ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Det betyder, at når du låner penge af en bank, er der omkostninger forbundet med lånet, som kan være renter og diverse gebyrer, som opgøres i procent pr. år. Er der tale om samme løbetid og lånebeløb, og procentsatsen er lav, er lånet også samlet set billigere.

Dette er alt sammen beregninger, som du kan få udført af credio.dk, som tæller erfarne økonomiske eksperter. 

Lev under inflationen 

Det kan være, at man har en impuls til at sætte meget på standby, når man oplever, at huspriserne brager derudaf og stort set alt stiger i pris. Det kan der selvfølgelig også være al god grund til, og man skal i den forbindelse også overveje for og i i mod.

Men har I udset jer jeres drømmehus, der har ladet vente på sig i lang tid, og endelig står klar til netop jer, eller har I hårdt brug for en bil til et nyt job, som ligger geografisk langt fra jeres bopæl, er det top aktuelt at gå ind i at få finansieret enten huset eller bilen. Her kan en professionel økonomisk rådgiver igen være til stor hjælp, fordi lån på huse og biler er meget forskellige, hvad angår låneomkostninger, renter og gebyrer og muligheder for rentefri lån samt afdragsfrie lån.

Det kan derfor ende ud med at være enten yderst rentabelt eller en meget bekostelig affære at låne til en ny bil eller et nyt hus. Læg derfor sammen et overskueligt budget og en langsigtet plan for lånet og for jeres drømme og praktiske udfordringer. 

Få et samlet overblik 

Med en professionel økonomisk rådgiver kan I få ro i maven, når I får et samlet overblik over jeres økonomi og får skabt den mest rentable låneløsning for netop jer, samtidig med, at får styr på alle daglige udgifter og hjælp til at gå efter jeres bolig - og bildrømme. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Nu kan du realisere din drøm om at blive pilot!10.11.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Hvis du også har drømt om at blive pilot, da du var lille, så deler du skæbne med mange andre. For der er noget vidunderligt ved tanken om at være, hvor himlen altid er blå, og hvor ellers kun fugle og Vorherre regerer. Desværre er det kun meget få af os, som bliver rigtige piloter, så på den måde brister drømmen for de fleste af os. Men nu er der kommet en mulighed for at du kan prøve, hvordan det er at være luftkaptajn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum