Din Tekstforfatter

Sådan restituerer du med en massagepistol

Del

Dyrker du fitness med for eksempel kettlebells, vægte eller løber på løbebånd, har du brug for at restituere i musklerne efter endt træning. Det samme gælder, hvis du løber udenfor, dyrker en holdsport som volleyball, tennis eller badminton eller er på et mere elitært niveau og træner dig op til et maraton, triatlon løb eller ironman løb. I alle tilfælde skal musklerne have tid til at komme sig og her guider til, hvordan dette kan ske. Læs med her.

Brug en massagepistol

Når du har trænet og dine muskler har ydet deres ypperste, skal du restituere, så musklerne kan bygge sig selv op igen. At træne er faktisk som at nedbryde musklerne, mens opbygningen sker bagefter og i mellem træningspassene. Dette gør, at du med fordel kan benytte dig af en massagepistol til at give din krop en god omgang massage. Massagepistolen er nem at bruge, idet du blot skal lade den op og dernæst sætte det greb på, som du ønsker og dernæst massere musklerne med den. Der findes som sagt forskellige greb, som du kan sætte på, som er små, mellemstore eller store hoveder, der kan anvendes på særskilte områder. Brug det store hoved til ben og arme og de mindre hoveder til skuldre, lægge og mellem skulderbladene. Brug den sammen med en træningsmakker, så I også kan give hinanden en massage, der hvor I ikke selv kan nå på ryggen, baglårene og balderne. 

Slap af efter træning

Det er vigtigt at du ikke overanstrenger dig selv efter træningen og begiver dig ud i endnu en slags træning, og derfor skal du huske at slappe af efter træningen. Dette kan en massagepistol også hjælpe til med, og dernæst kan du tage et varmt eller koldt bad eller bade i havet, så musklerne køles ned og kan restituere. Lav også strækøvelser, så bindevævet bliver strukket ud, og dermed ikke giver skader på bagkant. 

Spis varieret kost

Når du træner og din krop skal bruge energi på denne fysiske aktivitet, er det også vigtigt, at du spiser varieret og næringsrigt med proteiner, fedt og kulhydrater og det kan være, at du er på en særlig kur eller træningsplan, hvilket gør, at du selvfølgelig skal følge denne. Det er kun dig selv, der ved, hvad der passer bedst til din krop, din træningsplan og din situation i livet i øvrigt. Med disse tre råd in mente skulle du være der, hvor du har fået inspiration til, hvordan din krop kan restituere efter træningen. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Overvejer du Headless Shopify? Det er dyrt - men godt22.6.2022 01:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis du ejer en Shopify-shop, har du måske hørt om begrebet ‘Headless Shopify’. I korte træk handler det om teknisk at separere din frontend fra din backend. Det muliggør en ekstremt hurtigt Shopify-shop, der både er godt for din evne til at ranke i Google søgemaskine (SEO) og hjælper din konverteringsrate. Til gengæld er det dyrt og det gør Shopify mindre fleksibelt med apps og temaer. Så er det en god idé? Det afhænger af din situation. For større Shopify shops Aleksander Due-Rasmussen er partner i Shopify-udviklingsbureauet Black Lemon. Han fortæller, det ikke er for alle: “At overgå til headless øger dine faste omkostninger til udvikling og betyder, at du ikke bare kan installere en ny app og bruge den”. Til gengæld vinder du også på hastigheden: “Der er intet som Headless Shopify, der kan øge hastigheden af dit Shopify-site. Det er den ultimative løsning.” Fraråder 4 ud af 5 Black Lemon er i berøring med mange af de største danske webshops. Men 4 ud af 5 frarådes at overgå til hea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum