Din Tekstforfatter

Sådan optimerer i jeres online webshop

Del

Det kan snart ikke benægtes længere. Online webshops er blevet vigtigere og vigtigere i dagens Danmark. Især under corona er det bliver tydeligt, at det har en kæmpe betydning for en forretning, at man har styr på det online.

Faktisk havde nogen så godt styr på det, at deres forretning faktisk vækstede under pandemien. Hvis I ikke er helt med på vognen, kommer der her nogle tips til, hvordan I kan optimerer jeres online forretning, så I også kan få det optimale ud af det online potentiale for jeres forretning.

Hav styr på SEO

Noget af det, som er rigtigt vigtig at have styr på, er SEO. Også kaldet search engine optimization - på dansk søgemaskineoptimering. Det er vigtigt at have styr på sine SEO-redskaber, da det kan hjælpe dig og din forretning med at komme højere på op Google. Det kan for eksempel være at din forretning har sportssko, og hvis jeres SEO-arbejde er gjort ordenligt, så vil i komme højt oppe på google, når folk søger på ‘sportssko’. Få derfor styr på dette. Det er altså ikke noget, som brugerne lægger mærke til, men det er arbejde ‘bagved’, som skal gøres.

Hav styr på layout

Det er vigtigt, at I har et godt layout på jeres hjemmeside. I skal tænke på forsiden af jeres hjemmesiden, som var det facaden til jeres fysiske butik. Der er ingen, der gider at gå ind i en butik, der ser slidt og tarvelig ud. Det samme gælder online. Hvis folk bliver mødt af rod og dårligt layout, har de ikke gode tanker om hjemmesiden. Derfor er forsiden super vigtig.

Tag kunden i hånden

Da kunden ikke har mulighed for at spørge indtil produkterne online, er det vigtigt, at I har massere af information på hjemmesiden. Det vil giver kunderne en ekstra tryghed, og de vil derfor være mere tilbøjelige til at købe tingene online. Informationen online svarer til at have en ekspedienten i butikken. Det skal hjælpe kunden med at købe varen.

Online kundservice

Hvis i har ressourcerne til det, er det en god ide at have online kundeservice. Det vil kunne hjælpe det sidste, hvis kunderne ikke synes, at der er nok med information. Det kan derfor være den sidste hjælpende hånd, når der handles online. Det kunne også være en chatbot.

Vi håber, at I kunne bruge disse små råd, og at de kan hjælpe til optimering af jeres online webshop.Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Lyngby-psykolog vægtes relation og tryghed i hvert et samtaleforløb17.11.2021 14:28:58 CET | Pressemeddelelse

Julie Aasbjerg Andersen er indehaver af Mentalt Overskud, der er en moderne og fleksibel psykologpraksis, hvor du kan booke både fysiske og virtuelle sessioner samt walk-and-talks. For mange mennesker kan det være en stor udfordring at kontakte en psykolog med henblik på at få hjælp. Hos Mentalt Overskud fokuseres der på at skabe tryghed hos ethvert menneske – ung som voksen - fra den indledende konsultation og hele vejen igennem det personlige forløb.

Familievirksomheden Ugleunger har stor succes med salg af uldtøj online16.11.2021 20:00:00 CET | Pressemeddelelse

Ugleunger.dk er ikke bare endnu en online forhandler af børnetøj på nettet. Den familiedrevne webshop skiller sig ud fra mængden ved at føre et nichepræget udvalg af uldtøj til både mor, far og barn. Siden webshoppen gik i luften tilbage i 2013, har rigtig mange – faktisk hele 50.000 – kunder været igennem systemet. Og tilfredsheden blandt de over 50.000 kunder er høj – på Trustpilot har webshoppen opnået en score på 4,3 ud af 5 stjerner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum