Din Tekstforfatter

Sådan indretter du bæredygtigt og efter tidens klimabevidsthed

Del

Det er det nye sort, at man indretter sit hjem på en bæredygtig måde, der viser, at man ikke blot tænker på sig selv, men også tænker på klodens tilstand og fremtid. Det kan være et skift i tiden, der gør, at man begynder at inkludere omgivelsernes tilstand og naturen som en del af den tankegang, der ligger bag indretningen. Hvordan gør man så det mere konkret? Der er mange veje at gå, men her ser vi nærmere på nogle af dem.

Et grønt hjem

Mange kan godt lide den moderne mint grønne farve, som har vundet mange hjems hjerter og også blevet kåret som den mest sælgende farve i de sidste par år. Udover denne grønne farve, der også er symbol for håb, illustrerer denne farve også en tilknytning til naturen, kloden og os selv som en del af naturen. Det er en trend, der går over mod bæredygtig livsstil, hvor farverne også viser, hvordan man tænker og føler omkring sit liv her på Jorden. Farverne må gerne vise en naturlighed og en autencitet, og derfor er farver i brunlige og grå nuancer også blevet mere in igen, blandt andet i form af diverse træsorter, der ses i møblerne. Et mere bæredygtigt valg i maling kan her være, at du vælger linoliemaling i stedet for terpentin og plasticmaling. Linolie er udvundet fra hørfrø og er dermed hundrede procent naturligt. 

Et brunt hjem 

Et brunt hjem lyder ikke særligt lækkert, men når vi taler om diverse træsorter, giver det pludselig meget mere lækker mening. Her er der mange måder at leve bæredygtigt på. Hvis du har et bord, en stol eller en kommode, som du ellers ville smide ud eller sælge på den blå avis, kan du i stedet opsøge et af de steder, hvor der er nogle dygtige håndværkere, som har specialiseret sig i at genbruge træet og lave nye møbler ud af det. Her kan du dermed få genbrugt de materialer, som du allerede har i forvejen, i stedet for at smide ud og købe nyt. Det kan være noget, som der også er mere ånd og personlighed i, og giver en mere åndfuld fortælling om de møbler, I har i hjemmet. Nogle af de ting til hjemmet, som giver god mening at genbruge, er både kommoder, spiseborde, sofaborde, stole, skriveborde og skabe. De kan være lavet af alt fra ask, bøg, birk, eg og kirsebær. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Nyhed: Den usynlige bøjle der virker24.1.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Drømmer du om at få et pænt smil, så kan behandling med invisalign måske være lige noget for dig. Ved behandling med invisalign får man behandlet skæve tænder, tænder med mellemrum og lignende, så man kan få et lige og pænt smil. Hvis det lyder som noget for dig, så se med videre her på siden, hvor du får alt den viden om behandling med invisalign, som er nødvendigt for at afgøre, om invisalign kunne være en behandling for dig. Vi ser således nærmere på hvad invisalign er, hvad det koster og hvor længe behandlingen varer. Behandling med invisalign foregår ved hjælp af en lille usynlig bøjle, en invisalign, der har til formål at rette skæve tænder. Behandlingen foregår hos en tandlæge, og du skal derfor søge råd og vejledning hos din egen tandlæge, hvis du ønsker at påbegynde et behandlingsforløb med invisalign. Selve behandlingsforløbet varierer i tid, og kan vare alt mellem 6 måneder og op til 18 måneder. Der er således tale om et længerevarende behandlingsforløb, hvilket er godt at v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum