Meresalg Marketing

Sådan holder du varmen på de kolde vandreture

Del

Mange danskere er vilde med at vandre. Desværre er det dog ikke altid, at temperaturen er indbydende til det. De fleste lader sig dog ikke stoppet af dette. Derimod sørger de for at iføre sig den rette påklædning, så de kan holde sig varme i kulden.

Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de bedst bærer sig ad med dette. Der er flere måder at gribe det an på. Er man relativt ny på dette område, er det ikke sikkert, at man ved, hvordan man bedst kan holde sig varm, når man er ude i kulden.

Klæd dig på i tre lag

Det bedste, du kan gøre, når du vil holde dig varm i kulden, er at klæde dig efter trelagsprincippet. Det vil sige, at du inderst skal have et lag, der er svedtransporterende, det mellemste lag skal være isolerende, mens det yderste skal være vind- og vandtæt.

Benytter du dig af dette princip, når du skal klæde dig på, giver du dig selv de bedste betingelser for at holde varmen. På den anden side er du dog også sikker på, at du nemt kan tage et lag af, hvis det skulle blive for varmt.

Brug handsker med varme

Ikke alle er klar over det, men det er faktisk muligt at købe handsker med varme. Her er der tale om handsker med indbygget varme, der nemt kan holde dine hænder varme. De er betydeligt dyrere end andre handsker, men mange mener, at de er pengene værd.

Sådanne handsker vil især være en god investering, hvis du har planer om at befinde dig udenfor, når det er meget koldt. Du skal dog være indstillet på, at de koster mere end 1.500 kr., hvilket ikke alle ønsker at betale for et par handsker.

Husk huen

Hvis det er koldt, giver vi afkald på en del kropsvarme gennem hovedet. Derfor er det vigtigt at huske sin hue. Har du en god hue på hovedet, vil du nemlig bedre kunne holde på varmen. Hertil er ører også mere kuldefølsomme, hvilket gør det endnu mere vigtigt at huske huen.

Har du ikke allerede en god og varm hue, er det på tide at få det købt. Bruger du en del tid udenfor, til trods for, at det er koldt, vil det være et rigtig godt køb. Derfor er det naturligvis ikke noget, du skal tøve med, hvis du har overvejet det.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum