BoligPortal

Sådan hjælper du dine børn i boligjagten

Del

Skal du til at slippe dine børn løs i lejeboligjunglen efter sommerferien? Giv dem den bedste start på voksenlivet ved at hjælpe dem med alt fra lejelov til sikker boligsøgning på nettet.

Du behøver ikke lave et forældrekøb til flere millioner kroner for at være sikker på, at dine børn får et godt sted at bo under deres studietid Hvis du engagerer dig og rådgiver børnene i deres søgning efter en lejebolig, kan det være en mindst lige så god hjælp. 

Som forælder skal man nemlig ikke underkende sin betydning for børnenes boligsøgning, selvom de er både myndige og klar til at flytte fra reden, lyder det fra Danmarks største lejeboligportal, BoligPortal.

”Det kan være overvældende at træde ud på lejeboligmarkedet. Særligt førstegangslejere kan have brug for at have en rådgiver i ryggen under boligsøgningen, til fremvisninger og ved gennemlæsning af lejekontrakten,” siger Anders Hyldborg, administrerende direktør hos BoligPortal. 

Det er også en god ide at tage en snak med dine børn om, hvor høj eller lav huslejen i den kommende lejebolig må være, for at SU-budgettet kan gå op. 

Udover at hjælpe med at lægge et budget til det nye liv som udeboende, har BoligPortal fem stærke råd til dig som forælder. Læs dem i boksen herunder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum