Bonzer

Sådan har corona påvirket det københavnske boligmarked

Del

Coronaperioden har i den grad givet travlhed på det københavnske boligmarked. Ejendomsmægler mangler boliger at sælge og køberne har fået nye ønsker.

Med coronaen fulgte en masse dommedagsprofetier over økonomien. Nogle af dem holder stik, mens andre har taget en overraskende drejning. Blandt de sidste er udviklingen på det københavnske boligmarked. I stedet for faldende boligpriser, er der mangel på boliger til salg i hovedstaden. 

"Da pandemien kom snakkede økonomerne om faldende boligpriser og faldende boligsalg, men det er gået helt anderledes. Efter foråret i 2020 ville mange ud og realisere deres boligdrømme og søge efter noget nyt. I krisetider er det naturligt at søge sikkerhed. Og det vil investeringer i mursten altid være. Det betyder, at boligpriserne og salget går strygende. Vi mangler faktisk boliger at sælge," fortæller Nicolai Cederholm, der er medindehaver af home Ørestad og home Amagerbro - Islands Brygge. 

Udviklingen har sendt den gennemsnitlige kvadratmeterpris opad. 

For at se dette indhold fra datawrapper.dwcdn.net, så skal du give din accept på toppen af denne side.

For at se dette indhold fra Ukendt, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Køberne har fået nye ønsker
Coronaen har ikke kun påvirket priserne på boligmarkedet. Også købernes ønsker til deres nye bolig har forandret sig, forklarer Nicolai Cederholm. "Der har været et tydeligt skift i købernes ønsker. Flere søger mod udkanten af byen for at få mere ro, hvor man også får mere bolig for pengene. Hjemmekontorer står højt på ønskelisten," siger han.

Interaktiv grafik
Medier er velkomne til at embedde den interaktive grafik på eget website. Brug følgende embed-kode: 

<iframe title="Gennemsnitlig kr./m² " aria-label="Grouped Column Chart" id="datawrapper-chart-xhIxR" src="https://datawrapper.dwcdn.net/xhIxR/1/" scrolling="no" frameborder="0" height="267"></iframe><script type="text/javascript">!function(){"use strict";window.addEventListener("message",(function(a){if(void 0!==a.data["datawrapper-height"])for(var e in a.data["datawrapper-height"]){var t=document.getElementById("datawrapper-chart-"+e)||document.querySelector("iframe[src*='"+e+"']");t&&(t.style.height=a.data["datawrapper-height"][e]+"px")}}))}(); </script>

Nøgleord

Kontakter

Nicolai Cederholm
Medindehaver af home Ørestad og home Amagerbro - Islands Brygge
Tlf.: 4121 0053
niced@home.dk

Billeder

Links

Information om Bonzer

Bonzer
Bonzer
Bredgade 19e 2tv,
1250 København K

(+45) 42 90 96 96http://bonzer.dk

Vi er et pragmatisk, ambitiøst og nørdet SEO bureau – sat i verden for at bryde med middelmådige resultater og dårlig kommunikation. Vores flade ledelsesstruktur aktiverer nysgerrighed, vidensdeling og samspil, der gør, at vi altid vil være foran konkurrencen. Hvis I er ambitiøse, bør I arbejde med os.