Sådan gør du din hverdag mere miljøvenlig

Del

I dag kan man næsten ikke gå nogen steder hen uden at høre om den globale opvarmning, klimakrisen og CO2. Der er et kæmpe fokus på klimaet lige nu, og der er især fokus på, hvad vi hver især kan gøre for at leve mere miljøvenligt.

Det kan nemlig være meget svært at gennemskue, hvad man selv kan gøre for at leve mere miljøvenligt, når man ikke høre om andet end store fabrikker og isen, der smelter. Det betyder dog ikke, at der ikke er masser af ting, som man selv kan gøre. Vi har her lavet en lille guide til, hvordan du kan leve et mere miljøvenligt liv. 

Leasing af bilen

Biler  er en af de største CO2 kilder fra private. Heldigvis er det nok også den nemmeste måde at ændre sit eget CO2 udtryk på. Der er flere måder, hvorpå man kan gøre bilen og sin transport mere miljøvenlig på. Den mest miljøvenligt ting vil være helt at sælge bilen og begynde at bruge offentlig transport og cyklen i stedet. Men hvis man stadig gerne vil have en bil, så er det også en mulighed. Man kan for eksempel overveje at lease bilen, så andre mennesker også kan have glæde af bil. Du kan læse meget mere om det på GoMore, som er en af de største portaler til privatleasing af biler i Danmark.

Mindre kød

Der er rigtig mange i Danmark, der spiser meget kød. Hele vores kulinariske univers i Danmark er nemlig bygget op omkring kødet som hovedingrediens. Men det behøver ikke altid at være kødet, der er i fokus. Der er rigtig mange andre steder, hvor kødet ikke er hovedingrediensen i hver ret, og man kan lave rigtig meget lækkert mad uden kød. En anden grund til at skære ned på kødet er, at kødproduktionen også er en af de helt store miljøsyndere. Derfor vil man også gøre miljøet en tjeneste, hvis man for eksempel prøvede at lade være med at spise kød bare et par dag i ugen. 

Genbrugstøj

Den sidste store miljøsynder som jeg vil nævne er tøjproduktionen. Vi har sikkert alle set dokumentarer om, hvordan vores tøj er produceret på kæmpe fabrikker med dårlig vilkår for dem, der arbejder der, og hvis det ikke bliver købt, så bliver det bare sendt til store forbrændingsanlæg. Tøjproduktionen i dag er rigtig dårlig for miljøet. Derfor er det også værd at overveje at købe mindre nyt tøj, og i stedet lede efter mere tøj i genbrug. Man kan nemlig finde rigtig meget fint tøj i genbrug.

Billeder

Information om HEYMEDIA PARTNERS ApS

HEYMEDIA PARTNERS ApS
HEYMEDIA PARTNERS ApS
Vestergade 48 H 2
8000 Aarhus C

Følg pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

Derfor er det vigtigt for dig at passe godt på dine tænder16.12.2021 10:53:21 CET | Pressemeddelelse

Annonce Vi brugere i gennemsnit flere uger af vores levetid på at børste tænder. To gange om dagen, 365 dage om året i godt 80 år. Men hvorfor egentligt det? For at passe på vores tænder, tænker du jo nok, men igen, hvorfor skal vi bruge så mange timer og kræfter på at passe på noget, som vi i bund og grund bare kan få erstattet af en protese - også kaldet et gebis - hos en tandlæge? Med en god sundhedsforsikring koster det jo ikke alverden at få udskiftet tænderne. Her i hvorfor, at du altid bør passe godt på dine tænder og tage hånd om din mundhygiejne. Smilet er den korteste vej mellem to mennesker Når vi møder nye mennesker, vurderer vi altid denne person lynhurtigt ud fra en række simple parametre. Hvordan præsenterer de sig, hvordan bevæger de sig, hvordan ser de ud og er klædt og hvordan er deres ansigtsudtryk når de taler til dig. Her har vi det med at spotte andres tænder og tandsæt lynhurtigt, da tænderne ikke så overraskende er i hovedhøjde. Har du beskidte eller skæve tænde

Tag på en uforglemmelig tur uden at forlade Danmark15.12.2021 17:41:20 CET | Pressemeddelelse

Annonce Danmark er et lille land, men ikke desto mindre et smukt land med meget at byde på. Der er rig mulighed for at komme på opdagelse i flot natur, hyggelig by kultur og spændende historie rundt omkring i det danske land. Nogle gange handler det blot om at åbne op for inspirationen og prøve noget nyt. Det er nemlig muligt at tage på en uforglemmelig tur uden at skulle forlade Danmark. Det handler bare om at vide, hvor man skal lede henne. Inspiration kan komme online Hvis du gerne vil på tur i Danmark åbner der sig mange muligheder op. Du skal derfor overveje, hvad du leder efter og gerne vil have ud af din tur. Hele din research kan starte med opholdsguiden, som kan give dig god inspiration til din kommende tur. Du skal blandt andet overveje, hvilken type ophold du leder efter. Er du ude efter en lokal oplevelse i en hyggelig dansk by, så kan et kroophold give en særpræget lokal atmosfære, så du kommer tæt på det lokale liv og kultur. Hvis du til gengæld leder efter maksimal forkæ

Lav din egen bæredygtige julepynt15.12.2021 17:36:01 CET | Pressemeddelelse

Når julen nærmer sig begynder julepynten også at komme frem. Gader og strøget bliver fyldt med julelys og forvoksede udgaver af julepynten hjemme i stuerne, og i takt med alt dette stiger lysten til at pynte op indendørs måske også. I stedet for at købe ny julepynt kan det dog være både sjovt og bæredygtigt at lave det selv, og man kan både spare penge og ressourcer ved at være kreativ med pynten. Denne artikel giver et par tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at lave bæredygtig julepynt. Brug bæredygtige materialer Når du vil lave bæredygtig, no-waste julepynt er det vigtigt at gå efter bæredygtige materialer. Hold igen med plastik og nyuíndkøbte materialer, og brug i stedet træ, blade, mos eller sten. Du kan også være heldig at finde tilbehør og materialer i genbrugspapir eller andre nedbrydelige fibre. Når materialerne er fundet er det bare at komme i gang med at samle, forme og kreere. Du kan for eksempel bruge ståltråd til at forme dit pynt. Tråden kan bruges på en væld

Find de rette håndvægte og kom godt i form13.12.2021 06:44:07 CET | Pressemeddelelse

Dette indhold er sponsoreret Sundhed betyder mange forskellige. Du kan blandt referere til din mentale sundhed og hvordan dit sind har det. Oftest forbinder folk dog sundhed med en sund krop og at være god form. Det er nemlig essentielt for dit liv, at du holder dig i form og finder en balance i dit liv for din sundhed. Alle er vi forskellige, så vores behov for træning for at komme i form er forskellige. Du kan oftest komme godt fra start med små skridt, såsom at købe det rette træningsudstyr som passer til dine ambitioner. Håndvægte er et simpelt redskab, som kan få dig i gang med at træne og komme i form. Find de rette håndvægte til dig Der findes et hav af forskellige slags håndvægte, så hvad skal du holde øje med, når du vil købe håndvægte? For at besvare dette spørgsmål kan finde inspiration fra en håndvægtguide. Først og fremmest er det vigtigt at du tænker over, hvad du vil bruge dem til. Hvis du har i sinde at opbygge styrke og presse din krop for at opbygge muskelmasse, så ka