Sådan gør du det bedste bilkøb

Del

Går du og overvejer, om du skal købe en ny bil, men er du lidt usikker på, hvilken bil du godt kunne tænke dig? Så kan det på det varmeste anbefales, at du læser med i denne guide, hvor du forhåbentligt vil blive meget klogere på alt det, du skal vide, når du skal på jagt efter en ny bil.

Sponsoreret indhold 

Hvilken type bil skal jeg købe?

Hvis du går rundt med tankerne om at købe en ny bil, er noget af det første som du skal overveje, hvilken type bil, som du vil gå efter. Her er det meget vigtigt, at du er realistisk i forhold til dine og eventuelt familiens behov for en bil. Er i eksempelvis en familie med to børn, som hele tiden er på farten, og som ynder at køre lange ture, er det formentligt ikke optimalt, hvis i køber en lille bil, hvor der er indgået kompromis med rummeligheden. Derimod kan det helt klart anbefales, at I i et sådan tilfælde vægter komfort og rummelighed højt. Man ser nemlig mange eksempler på familier, som undervurderer deres behov for en rummelig bil, hvilket som oftest resulterer i en enorm irritation kort tid efter bilen er købt. 

Er det derimod kun dig, som skal benytte bilen, så kan man i højere grad tale for, at det er en god ide med en lille smart bil. 

Hvilken type brændstof?

Et af de helt centrale diskussionsemner i vor samtid er klimaet, hvorfor der også er et stadig øget fokus på valg af brændstof. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om du skal købe en bil, som er drevet af elektricitet eller en af de klassiske brændstoftyper.

For år tilbage så man ofte, at de fleste elbiler havde problemer med rækkevidden, og dem som ikke havde disse problemer, var enormt dyre. I dag findes elbiler i langt de fleste prisklasser, og man ser som oftest, at rækkevidden ikke længere er et problem. 

Vælger du derimod at gå efter en bil, som er drevet af klassisk brændstof, er diskussionen, om bilen skal være drevet af benzin eller diesel. Som tommelfingerregel plejer man at anbefale benzinbiler til de personer, som hovedsageligt kører korte ture i deres bil. Skal du derimod benytte din bil til ture på over 30 kilometer pr. dag, kan det anbefales, at du kigger efter en dieselbil.

Skal jeg købe en ny eller brugt bil?

Når der er styr på ovenstående, skal du overveje, om du ønsker at købe en brugt eller en ny bil. Dette er igen et spørgsmål, som på stående fod er svært at besvare. Dog kan der opridses visse fordele og ulemper forbundet med begge muligheder. 

Ved køb af en ny bil, vil du selvfølgelig være første ejer, og du vil derfor opleve en mindsket risiko for, at noget på bilen skal gå i stykker. Omvendt vil du ved køb af en brugt bil opleve en billigere pris. Ydermere vil du ved køb af en ny bil opleve et højere værditab, end hvis du køber en brugt bil. Man siger nemlig typisk, at en bil mister omkring 16-25 % af dens værdi om året, hvilket vil sige, at en brugt bil typisk taber mindre monetær værdi om året. 

Finansiering af bilkøbet

"Køb bil" - det er let at sige, men hvordan skal det finansieres? Et andet meget centralt emne, som kobler sig til et bilkøb er, hvordan købet skal finansieres, altså om du eventuelt skal låne penge til bilkøbet eller ej.

For at finde frem til et svar på dette spørgsmål, er det yderst essentielt med en nøje vurdering af din nuværende samt fremtidige økonomiske situation. Har du eksempelvis en stærk økonomi, og kan du købe bilen uden, at du skal låne penge, kan dette anbefales. Har du derimod et nødvendigt behov for at låne penge, er din fremtidige økonomiske muligheder vigtige. Har du gode fremtidsmuligheder i forhold til at betale et lån tilbage, vil det som oftest ikke gøre noget, hvis du låner penge til købet. Har du derimod ikke de bedste udsigter til, at du kan tilbagebetale et lån, ser det mere kritisk ud, og det kan ikke anbefales, at der lånes ret mange penge. En god ide kan være, at du går til din bankrådgiver, så du kan få den bedst mulige økonomiske rådgivning.

Billeder

Information om Heymate ApS

Heymate ApS
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Heymate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heymate ApS

Danskerne ser fordelene ved at montere en varmepumpe i hjemmet20.9.2019 14:01:59 CESTPressemeddelelse

Dette er sponsoreret indhold I den forgangne tid er der kommet et stort fokus på klimaet og den ‘grønne’ omstilling. Det er blevet meget vigtigt for danskerne at tage et standpunkt i den store klimadebat. Det er gældende på den store offentlige scene så vel som i hjemmet. I takt med det tager flere og flere danskere valget om at få en elektriker til at montere en miljøvenlig varmepumpe i hjemmet. Den miljøvenlige varmepumpe Rigtig mange danskere er altså begyndt at kunne se fordelene ved at investere i en varmepumpe, da det både er en CO2 besparelse men også en besparelse rent økonomisk på en og samme tid. El-virksomheden VS-Automatic oplever, at tilfredsheden blandt kunderne ikke er til at tage fejl af. VS-Automatic har med sine mere end 25 års erfaring i branchen kunnet følge en stor udvikling i danskernes præferencer indenfor varmeløsninger. Tilbage i 1980’erne var det yderst populært at køre med el-varme, blandt andet el-radiatorer og dertil en brændeovn. Som tiden gik fandt man ud

Danskerne rykker træningen indenfor i vintermånederne11.9.2019 15:24:35 CESTPressemeddelelse

Det er blevet efterår i Danmark. Udenfor er det gråt, tåget og regnfuldt - og forkølelse og efterårssnue banker på døren. For blot en måned siden, stod solen højt på himlen, og badevandet var både lunt og rart. Statistikken viser, at de varme sommermåneder, for alvor fik danskerne til at være aktive i naturen - i form af både løbeture og andet motion. En undersøgelse foretaget af Friluftsrådet viser at hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen i sommerhalvåret opholder sig i naturen mindst én gang dagligt, og 29 procent yderligere opholder sig i naturen en til tre gange om ugen. Men mens mange danskere kridtede løbeskoene og gik eller løb en tur i den de danske skove viser undersøgelser foretaget af Danskernes Friluftsliv, at danskerne er markant mindre aktive ude i naturen, når vinteren sniger sig på.

SEND MILJØVENLIG FRAGT - RENERE END NOGENSINDE FØR - MED GARANTI!22.8.2019 12:45:12 CESTPressemeddelelse

Pakke.dk og UPS giver dig mulighed for at sende fragt, der gavner miljøet. Den civiliserede verden vi kender, kan svært fungere uden fragt, men for første gang i historien, siden vi stoppede med at bruge hestetransport, kan du nu sende den fragt du har brug for og lyst til med ren samvittighed over for miljøet. Hver gang du sender en pakke med Carbon Neutral Shipment bliver dit miljøtillæg brugt til at garantere, at der bliver fjernet eller reduceret mindst lige så meget CO2, som forsendelsen skaber. Flere af de projekter der sikrer CO2 neutraliteten fortsætter endda efter din forsendelse, og kan reducere CO2 hver dag året rundt fremover, takket være dit miljøtillæg. Med andre ord undgår du ikke blot at skade miljøet - du gavner det både nu og i årene fremover.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum