Varde Kommune

Sådan fordeles pengene i Varde Kommune i 2021

Del

Et samlet Byråd i Varde Kommune præsenterede i dag budgettet for 2021.

Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Borgergruppen, Det Konservative Folkeparti og Radikale Venstre har indgået aftale om budgettet for 2021.

Gruppeformændende præsenterede indholdet af budgetaftalen på et pressemøde i dag.

Budgetmaterialet kan hentes på www.vardekommune.dk/budget2021

CITATER

Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune:
"Byrådet har i fællesskab lavet et forlig med hele Varde Kommune for øje. Det vil jeg gerne takke alle partierne for. Varde Kommune har en sund økonomi, og med dette budget er der skabt gode vilkår for både drift og udvikling af vores kommune. Dermed står vi også robust over for de udfordringer, der kan komme i forbindelse med corona-epidemien.” 

Line Berner, gruppeformand for Venstre:
"Vi glæder os over, at vi med budgetaftalen for næste år understøtter væksten i Varde kommune med en styrkelse af byggesagsbehandling og indsatser på arbejdsmarkedsområdet samtidig med, at der sker serviceudvidelser på samtlige velfærdsområder."

Søren Laulund, gruppeformand for Socialdemokratiet:
”Budgettet støtter på mange punkter op om Socialdemokratiets kerneværdier. Specielt er det godt, at grønthøsteren er kørt i garagen, og potentialekataloget er tæmmet. At der er tilført midler til beskæftigelsesområdet og ældreområdet. Anlægsbudgettet er hævet og fremrykket, hvilket er vigtigt i en coronatid. Endvidere er der fokus på FN’s verdensmål- og særligt på klimaet.”

Tina Agergaard Hansen, gruppeformand for Dansk Folkeparti:
"Det er vigitgt for Dansk Folkeparti, at man som borger i Varde Kommune føler sig prioriteret gennem hele livet, ligesom at det er en god oplevelse at besøge Varde Kommune som turist."

Steen Holm Iversen, gruppeformand for Konservative:
"Det Konservative Folkeparti er tilfredse med det indgåede budgetforlig. Vi kan med forliget endelig begynde at få lagt de trædesten, som skal skabe forudsætning for klimaomstillingen af Varde kommunes drift, anlæg og service, samtidig med at vi har opnået en betydelig styrkelse af både ældreområdet og det specialiserede voksenområde. Vi fik desværre ikke den løsning, vi havde håbet på i forhold til Ansager Skoles økonomi, men vi fik forhandlet den bedst opnåelige.” 

Henrik Vej Kastrupsen, Gruppeformand for Borgergruppen:
"Borgergruppen er med i dette års forlig, da man har lyttet til flere af gruppens ønsker. For første gang i mange år afsættes der nu midler til områdefornyelse i oplandsbyerne. Der er tale om en forsigtig start, men en meget vigtig start, hvis vi skal i mål med den del af byrådsgrundladet, der handler om at skabe en hel kommune."   

Holger Grumme Nielsen, Gruppeformand for Radikale Venstre:
"Radikale Venstre glæder sig over øgede midler til skole- og dagtilbudsområdet samt bedre rammer for børn i Varde by. Desuden glædes vi over midler til trafiksikkerhed ved skolerne og ser frem til arbejdet med kommunens tilbud til børn med særlige udfordringer. 

Da vi ser med bekymring på kommunes faldende indbyggertal, er det glædeligt, at der blandt andet er afsat midler til byggegrunde i Agerbæk samt til realisering af byudviklingsplanerne. Endelig tror, vi der kan komme et frugtbart resultat ud af arbejdet med klimaområdet i hele kommunen."

Kontakter

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum