Netkablet.dk

Sådan får du mobilen til at holde strøm længere

Del

Smartphones har ofte svært ved at holde strøm hele dagen. Vi bringer her en række tips til at forlænge batteritiden.

Vi bruger mobilen på mange måder og til mange ting. Men hvilke apps er de største strømslugere? Det kan være svært at finde ud af, med de mange avancerede funktioner.

Netkablet.dk har derfor samlet 7 praktiske tips. Med disse tips kan du købe noget tid, og måske nå helt hjem, inden mobilen går død.

1) Skru ned for lyset i skærmen
Skærmen er den største strømsluger på smartphones. Ved at skrue lidt ned for lysstyrken, kan du forlænge batteriets levetid væsentligt.


2) Sluk forbindelser du ikke bruger

Mobilen kan forbindes til andre enheder via bluetooth, Wi-Fi og internetdeling. Når disse muligheder er slået til, forsøger mobilen hele tiden at skabe forbindelse. Det tærer på batteriet.

Det er derfor en god ide, at slukke for disse teknologier, når du ikke bruger dem.


3) Begræns brug af video

Når skærmen bruges til video, bruger den ekstra meget strøm. Hvis du har en lang dag foran dig, er det derfor en fordel at begrænse brugen af video.

4) Sluk apps der bruger meget strøm i baggrunden
Vi har ofte mange apps kørende i baggrunden uden at vide det. Selvom du ikke anvender dem aktivt i øjeblikket, er de stadig åbne og bruger batteri.

De store strømslugere er fx. Facebook, Google Chrome, Spotify, Instagram og andre apps, som anvender GPS eller Bluetooth.

Her kan du se en oversigt over hvilke apps, der bruger mest strøm: Vælg Indstillinger > Batteri. (Både på iPhones og de fleste Android mobiler).

Sørg for at slukke dem der bruger mest strøm, hvis du alligevel ikke bruger dem.


5) Aktiver flytilstand hvis du ikke har brug for mobilen
Funktionen "flytilstand" kan også hjælpe med at begrænse strømforbruget.

Når flytilstand er slået til, slukkes der nemlig for mobilsignalet. Dermed bruger telefonen mindre strøm, fordi den stopper med at søge efter telemaster i området.


6) Brug en powerbank
Du kan også vælge at tage en ekstra opladning med i tasken i form af en powerbank. Selv de mindste og billigste powerbanks kan give dig flere fulde opladninger.


7) Oplad mobilen korrekt
Det sidste tips handler om at holde batteriet i god form, så kapaciteten sænkes mindst muligt over tid.

Sørg for at aflade batteriet helt mindst én gang om måneden. Undlad desuden at sætte mobilen i laderen, hver gang batteriet kun er halvt afladet.

Sidst men ikke midst skal du undgå at lade mobilen sidde i laderen hele natten. Det kan nemlig ophede batteriet, og derved forringes dets evne til at holde strøm.


Kilde: netkablet.dk

Nøgleord

Links

Information om Netkablet.dk

Netkablet.dk
Netkablet.dk
Silkeborgvej 361
8230 Åbyhøj

60888822https://www.netkablet.dk

Hos netkablet.dk arbejder vi med at formidle mobil- og internetteknologi på en letforståeligt måde. Vi tester de nyeste mobiler, apps, gadgets osv., og vi skriver åbent og ærligt, hvad vi mener. Vi er en flok nørder, som ikke kan få nok af tech og lækkert digitalt design. Derfor er vi altid i gang med at undersøge og afprøve de nyeste teknologier.

Med ca. 40.000 månedlige læsere er vi et af Danmarks største tech-medier. Vi leverer i øvrigt indhold og nyheder til en række andre medier, og vi omtales og citeres ofte i større landsdækkende medier.

Følg pressemeddelelser fra Netkablet.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Netkablet.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum