Din Tekstforfatter

Sådan får du din hjemmeside i søgelyset med Pinterest

Del

Pinterest er en platform, der samlet alt mellem himmel og jord på et og samme medie. Hvis du har et websted og gerne vil gøre dit indhold mere synligt på nettet, så er det tid til at hoppe med på Pinterest bølgen. Læs med her og find ud af hvorfor.

Hvad er Pinterest?

Pinterest bruges til at pinne forskellige interessante links fra alle tænkelige steder på nettet. På den måde skaber Pinterest et spindelvæv af netværk, som forbinder dig til lige nøjagtig det websted, som du ønsker at finde. 

Webstedet Pinterest blev etableret i 2010 og er siden blevet enormt populært at bruge verden over. Det er faktisk en af de største opdagelsesplatforme i verden, som kun overgået af få medieplatforme som for eksempel Google og Facebook. 

Brug Pinterest til at komme i søgelyset

Opslag på Pinterest har en langt længere levetid end på andre platforme. Hvis du gerne vil gøre dit websteds indhold synligt, så skal du bruge pinterest annoncering. Pinterest annoncering betyder, at du annoncerer billeder og tekst på platformen, som linker til netop din hjemmeside. 

Det fede ved Pinterest er at det er en visuel opdagelsesplatform, så besøgendes interesse fanges med flotte og lokkende billeder. Du har mulighed for at pinne uendelig meget indhold på Pinterest og på den måde inddrager flere målgrupper til at besøge dit websted.

Annoncer på Pinterest fordrer køb

Undersøgelser viser at op til 85% af Pinterest brugere har foretaget køb på webstedet. Det vil sige at størstedelen af Pinterest besøgende føler sig inspireret til at gøre deres køb via denne søgeplatform. 

Derfor er det ideelt for dig, som gerne vil udløse salg fra din hjemmeside, at bruge platformen til at annoncere dine produkter eller ydelser. Alle kan bruge Pinterest og så er det fuldkommen gratis at bruge. 

Find inspiration på Pinterest

Rigtig mange bruger Pinterest som en inspirationskilde til deres næste køb. Det kan være de ser et smukt billede af et indbydende sofaarrangement, som giver inspiration til nye indretningsmuligheder. Når Pinterest brugere finder noget, som de kan lide, så pinner de det til deres personlige board, som en form for inspirationsvæg. 

Det er uanset om man er interesseret i dekor, mad, tøj eller DYI-projekter, så kan det hele findes på Pinterest. Også du kan bruge platformen til salg, annoncering, reklame eller inspiration. Pinterest er en uendelig strøm af inspirationskilder, som bare venter på at blive besøgt. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Overvejer du Headless Shopify? Det er dyrt - men godt22.6.2022 01:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis du ejer en Shopify-shop, har du måske hørt om begrebet ‘Headless Shopify’. I korte træk handler det om teknisk at separere din frontend fra din backend. Det muliggør en ekstremt hurtigt Shopify-shop, der både er godt for din evne til at ranke i Google søgemaskine (SEO) og hjælper din konverteringsrate. Til gengæld er det dyrt og det gør Shopify mindre fleksibelt med apps og temaer. Så er det en god idé? Det afhænger af din situation. For større Shopify shops Aleksander Due-Rasmussen er partner i Shopify-udviklingsbureauet Black Lemon. Han fortæller, det ikke er for alle: “At overgå til headless øger dine faste omkostninger til udvikling og betyder, at du ikke bare kan installere en ny app og bruge den”. Til gengæld vinder du også på hastigheden: “Der er intet som Headless Shopify, der kan øge hastigheden af dit Shopify-site. Det er den ultimative løsning.” Fraråder 4 ud af 5 Black Lemon er i berøring med mange af de største danske webshops. Men 4 ud af 5 frarådes at overgå til hea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum