Danmarks Statistik

Sådan er danskernes livskvalitet – med særlig fokus på Region Syddanmark

Del

Danmarks Statistiks store måling af danskernes livskvalitet udkommer 15. september. Kom og hør om danskernes livskvalitet med særlig fokus på Region Syddanmark til et arrangement på Kolding Gymnasium.

Der er tale om den mest omfattende måling af danskernes syn på deres egen livskvalitet nogensinde. Målingen giver mulighed for at sige noget om livskvalitet både på nationalt og lokalt niveau.

42.500 danskere er blevet interviewet om deres syn på livskvalitet, liv og hverdag. Kombineret med oplysninger fra Danmarks Statistiks registre giver det et enestående indblik i den objektive livskvalitet, hvilket blandt andet består af indkomst, arbejdsmarked, helbred og meget mere. Samtidig viser undersøgelsen danskernes subjektive vurdering af deres egen livskvalitet på en lang række områder.

Målingen er gennemført i samarbejde med Region Syddanmark og TrygFonden.

Hvordan ser livet ud i Region Syddanmark?

I Region Syddanmark er samtlige kommuner med i undersøgelsen. Både de nationale og lokale resultater offentliggøres torsdag 15. september kl. 10.00 på Kolding Gymnasium, Skovvangen 10.

Ved arrangementet byder borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune velkommen. Herefter fortæller Niels Ploug fra Danmarks Statistik om hovedresultaterne fra målingen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til det billede af livskvaliteten i Region Syddanmark, som undersøgelsen viser. Ordstyrer: Ole Sønnichsen.

Generelle spørgsmål til arrangementet bedes henvendt til Niels Ploug, tlf.: 39 17 39 51, npl@dst.dk

Tilmelding sker på Danmarks Statistiks hjemmeside: http://www.dst.dk/da/OmDS/maal-og-resultater/fagligearrangementer

Information om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik
Danmarks Statistik
Sejrøgade 11
2100 København Ø

39 17 39 17http://www.dst.dk

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for dansk statistik. Vores opgave er at indsamle, bearbejde og offentliggøre statistiske oplysninger om det danske samfund.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum