Tønder Kommune

Så skal der igen sættes pris på erhvervslivet

Del

Tirsdag den 29. november 2022 finder den årlige Erhvervslivets Prisuddeling sted, og denne gang foregår det i Skærbækcentret. Der skal i år igen uddeles en række priser til lokale virksomheder og fra uge 37 kan der indstilles kandidater.

Når Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd igen inviterer til festlig uddeling af en række priser til erhvervslivet, så foregår det i år i Skærbækcentret.

”Der har i mange år været en fast tradition omkring Erhvervslivets Prisuddeling. Det vil vi godt ændre, så det bedre matcher det vi vil med prisuddelingen og de behov vi oplever fra vores arbejde i Tønder Erhvervsråd. Vi havde en fantastisk generalforsamling på Brundtlandscenteret, på VELUX i Skærbæk og hos Design Efterskolen i Højer. Alle sammen spændende steder, hvor vores erhvervsliv kunne samles i gode rammer med relevant indhold. Samme metodik vil vi nu overføre til øvrige events. At vi kommer rundt i vores kommune og møder, eksponerer og aktiverer de helt særlige faciliteter vi har”, siger Peter Engel-Andresen, der er direktør for Tønder Erhvervsråd.

Ankomst fra klokken 16.30, hvorefter festlighederne begynder. I løbet af aftenen skal følgende priser uddeles: Erhvervsprisen´22, Den Sociale Virksomhedspris 2022, CSR-mærke Tønder Kommune 2022-2023, Iværksætterprisen´22 og Initiativprisen´22.

Ind i mellem uddelingerne bliver der tid til at netværke og traditionen tro er der også indlagt lidt underholdning.

Borgmester Jørgen Popp Petersen, der blandt andet skal uddele CSR-mærket til de modtagende virksomheder, siger, at han glæder sig til at skulle være med til at fejre erhvervslivet.

”Et godt og stærkt erhvervsliv er en vigtig forudsætning for, at en kommune kan fungere. Der findes utrolig mange spændende og gode virksomheder i Tønder Kommune, og det vil vi gerne være med til bogstaveligt talt at sætte pris på. Jeg er også glad for, at der er lagt et socialt element ind i prisuddelingen, så også de virksomheder, der tager et socialt ansvar, bliver belønnet for det”, siger Jørgen Popp Petersen.

Indstillingsperioden er nu skudt i gang for Iværkstætterprisen’22, Erhvervsprisen’22, Den Sociale Virksomhedspris 2022 og CSR-mærke Tønder Kommune 2022-2023.

Så kender du…

… en virksomhed der har udmærket sig særligt i 2022 og aktivt bidraget til skabelsen af vækst, visioner og innovation?

… en virksomhed der har udvist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen?

… en virksomhed, der udemærker sig ved at udvise et lokalt socialt ansvar?

Er det nu du skal indstille din kandidat!

Vil man indstille til Erhvervsprisen eller Iværksætterprisen, kan det ske via Tønder Erhvervsråds hjemmeside, ligesom indstillinger til Den Sociale Virksomhedspris og CSR-mærker findes på Tønder Kommunes hjemmeside. Det er også her at du finder kriterierne for priserne.

FAKTA - Priserne

Erhvervsprisen

Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed eller person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt bidrager til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden eller personen fornyer sig og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde, man skaber værdi ved at tænke nyt, har visionen om vækst og gør en forskel for lokalområdet.
De tre finalister udpeges af bestyrelsen for Tønder Erhvervsråd.
www.tondererhvervsraad.dk/om-os/erhvervslivets-prisuddeling/

Iværksætterprisen

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed, der har haft modet til at etablere eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune inden for de 3 seneste kalenderår. Virksomheden har udvist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen. Virksomheden er en igangsætter, der ikke kun har egen vinding for øje, men tænker i helheder og har overskud til at gøre noget, der er til gavn for fælleskabet.
De tre finalister udpeges af en dommerkomité bestående virksomheder, der selv har afprøvet kræfter med iværksætteri, samt vindren af sidste års Iværksætterpris.
www.tondererhvervsraad.dk/om-os/erhvervslivets-prisuddeling/

Initiativprisen

Initiativprisen gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet et ekstraordinært initiativ, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Tønder Kommune og/eller branding af Tønder Kommune. Prisens formål er at sætte fokus på de virksomheder, som har gjort en ekstraordinær indsats, dels i egen virksomhed og dels for lokalområdet. Det er bestyrelsen der udpeger vinderen.

Vinderen af prisen udpeges af bestyrelsen for Tønder Erhvervsråd.

Den Sociale Virksomhedspris

Den Sociale Virksomhedspris uddeles af Tønder Kommunes Arbejdsmarkedsudvalg til 3 lokale virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at styrke det lokale rummelige arbejdsmarked, ved at løfte/fastholde sårbare ledige ud på lokale arbejdspladser og/eller i uddannelse. Virksomheden skal f.eks. have set idéen i at hjælpe unge i uddannelse/beskæftigelse, ansætte borgere med psykiske/fysiske udfordringer i jobs eller gøre noget særligt for arbejdsmiljøet.

www.toender.dk/den-sociale-virksomhedspris

CSR-mærke Tønder Kommune

Tønder Kommunes CSR-mærke 2022-2023 gives til virksomheder, der tager et lokalt socialt ansvar. Med mærket får virksomheden positiv synlighed i lokalområdet for det medansvar de tager på det lokale arbejdsmarked. Mærket kan søges af alle virksomheder, der opfylder kriterierne for tildeling af mærket, og der kan søges år for år.

Kriterierne for tildeling af mærket og ansøgning findes på: www.toender.dk/csr

Kontakter

Peter Engel-Andreasen på mail: peeng@toender.dk eller tlf. 30 65 60 60..

Jørgen Popp PetersenBorgmesterTønder Kommune

Tlf:2142 9074

Billeder

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Tønders borgmester glæder sig over tilkobling af biogasanlæg29.11.2022 14:29:47 CET | Pressemeddelelse

Ventetiden blev længere, end forventet, men nu er biogasanlægget Envo Biogas Tønder i Solvig øst for Tønder startet op, og produktionen af biogas er påbegyndt. Det er et positivt skridt for projektet, fordi det sikrer det langsigtede tilskud til gassen. For Tønder Kommune betyder det, at de investeringer der blev foretaget i infrastrukturen, nu bærer frugt samtidig med at kommunen tager endnu et grønt skridt i den rigtige retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum