BoligPortal

Så meget koster det at flytte i lejebolig i de fire store studiebyer

Del

Sommer er lig med studiestart. Hvis du er en af dem, der skal flytte i ny lejebolig i forbindelse med studiet, er det måske en god idé at have en opsparing. Her kan du se BoligPortals helt nye opgørelse over indflytningspriser i de fire store studiebyer.

De mange nye studerende, som skal finde et nyt sted at bo efter sommerferien, kan med fordel bruge ferien på at spare lidt ekstra op til lejeboligen, viser en ny opgørelse fra BoligPortal. Ved indflytning i en lejebolig kræver langt de fleste udlejere både depositum, forudbetalt leje og første måneds husleje – et beløb, der kan løbe op i mange tusinde kroner. Det kan koste helt op til 84.000 kroner at flytte i en ny lejebolig, viser opgørelsen. 

Opgørelsen fra BoligPortal, der er Danmarks største lejeboligportal, viser, hvad det koster at flytte i lejebolig i landets fire største byer. En udlejer har, ud over den første måneds husleje, ret til at kræve tre måneders husleje i depositum samt tre måneders husleje i forudbetalt leje, når en ny lejer skal flytte ind. Det betyder også, at der hvor huslejepriserne er højest, er indflytningsprisen det også. 

For at se dette indhold fra www.boligportal.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Det er med andre ord værd at overveje, om der skal arbejdes lidt ekstra hen over sommerferien. 

”Nye boligsøgende skal forberede sig på, at det ikke nødvendigvis er billigt at flytte ind i en ny lejebolig. Hvis udlejer bruger sin ret til at opkræve en indflytningspris på seks gange huslejen, så kan det være mange penge,” siger Anders Hyldborg, administrerende direktør hos BoligPortal.  


”Hvis man ikke allerede har pengene, kan sommerferien måske bruges på at tjene det sidste, eller man kan spørge pænt om et lån hos familiemedlemmer, siger han.

Læs BoligPortals øvrige gode råd til din boligsøgning i boksen herunder.

For at se dette indhold fra www.boligportal.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum