BoligPortal

Så meget kan du tjene ved at udleje ekstraværelset

Del

Dit ekstraværelse i ejerboligen er guld værd. En ny opgørelse fra BoligPortal viser, hvor meget du som boligejer kan tjene på at udleje værelset i din bolig.

Har du et værelse til overs i ejerboligen, som står ubrugt hen? Og mangler du måske noget liv i huset? Hvert år leder tusindvis efter en bolig – især i områderne omkring de danske studiebyer, og udlejningsværelset er en eftertragtet vare blandt de unge boligsøgende.

Det kan være svært at prissætte et værelse, men nye tal fra BoligPortal giver et praj om, hvad dit tomme værelse er værd i månedlig husleje pr. kvadratmeter.

Tallene er baseret på annoncerede værelser på BoligPortal i 2018, og de viser, at huslejepriserne for værelser i hovedtræk følger prisniveauet på det generelle boligmarked. Det er altså i Københavns Kommune, at kvadratmeterne er mest værd. Her er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på 360 kroner om måneden.

Herefter kommer Aarhus med 224 kroner pr. kvadratmeter, Odense med 204 kroner samt Aalborg med 189 kroner pr. kvadratmeter om måneden.

Når man fastsætter huslejen for et værelse i boligen, skal man dog ikke kun tænke på statistikken, fortæller BoligPortals administrerende direktør, Anders Hyldborg:

"Vi forventer, at alle boligejere kigger på det konkrete lejemål og på deres lokalområde, når de skal fastsætte huslejen. Huslejen bestemmes ikke kun af størrelse og beliggenhed, men også af værelsets stand og de faciliteter, som lejeren har adgang til. Er man i tvivl om, hvorvidt huslejen er sat korrekt, kan man få en forhåndsgodkendelse af det lokale huslejenævn," siger han.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

BoligPortal fejrer 20 år: ”Med digitale alternativer kigger vi direkte ind i fremtidens lejeboligmarked"19.2.2019 07:00:00 CETPressemeddelelse

BoligPortal kan i år fejre sin 20-års fødselsdag og se tilbage på tyve års rivende udvikling på det danske lejeboligmarked. I modsætning til mange andre virksomheder, der skal finde sin plads i en digital verden, har BoligPortal siden starten i 1999 været baseret på et digitalt fundament. Alligevel har det været vigtigt at følge med og finde sin egen strategi: ”Selvom onlineportalen, hvor lejer møder udlejer, har været omdrejningspunktet fra dag et, har digitaliseringen også givet os mange nye muligheder. Vi har haft kæmpe succes med at videreudvikle på BoligPortals oprindelige fundament, både i forhold til digitale produkter, men også på hele brugeroplevelsen,” siger Anders Hyldborg, administrerende direktør hos BoligPortal. BoligPortal ønsker at gøre det nemmere at være udlejer. Det har resulteret i et nyt forretningsområde, BoligPortal Business, en platform skabt til at lette professionelle udlejeres arbejde. Udlejerne kan for eksempel gøre brug af BoligPortals digitale lejekontrakt

Fra aarhusiansk start-up til femdoblet gazellevirksomhed: 20 år med Danmarks største lejeboligportal18.2.2019 07:00:00 CETPressemeddelelse

Faste avisreklamer og et hjemmebygget website, der samlede boligannoncer fra de fire største byer i Danmark. Det var, hvad de to BSS-studerende Henrik Dideriksen og Steffen Møller i 1999 skabte med Bolig-siden.dk. I dag kender de fleste virksomheden under navnet BoligPortal, der tyve år senere kan fejre at være Danmarks største og ældste online lejeboligportal med hele fem Gazellepriser fra Børsen stående på hylden. I 2005 blev BoligPortal opkøbt af den børsnoterede mediekoncern North Media Online A/S, og selvom det er stormskridt fra den start-up, Bolig-siden.dk var, er visionen den samme: ”BoligPortal har fra start gravet sig dybt ned i den niche, der er lejeboliger. Vi har altid villet gøre det nemmere og mere trygt at finde en lejebolig på et marked i konstant udvikling, som til tider kan virke ubarmhjertigt,” siger Henrik Løvig, CEO i North Media Online A/S. ”Derfor godkender vi også alle annoncer, inden de formidles ud til lejerne, og forsøger at komme boligsvindel til livs.” Tyv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum