BoligPortal

Så meget kan du tjene ved at udleje ekstraværelset

Del

Dit ekstraværelse i ejerboligen er guld værd. En ny opgørelse fra BoligPortal viser, hvor meget du som boligejer kan tjene på at udleje værelset i din bolig.

Har du et værelse til overs i ejerboligen, som står ubrugt hen? Og mangler du måske noget liv i huset? Hvert år leder tusindvis efter en bolig – især i områderne omkring de danske studiebyer, og udlejningsværelset er en eftertragtet vare blandt de unge boligsøgende.

Det kan være svært at prissætte et værelse, men nye tal fra BoligPortal giver et praj om, hvad dit tomme værelse er værd i månedlig husleje pr. kvadratmeter.

Tallene er baseret på annoncerede værelser på BoligPortal i 2018, og de viser, at huslejepriserne for værelser i hovedtræk følger prisniveauet på det generelle boligmarked. Det er altså i Københavns Kommune, at kvadratmeterne er mest værd. Her er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på 360 kroner om måneden.

Herefter kommer Aarhus med 224 kroner pr. kvadratmeter, Odense med 204 kroner samt Aalborg med 189 kroner pr. kvadratmeter om måneden.

Når man fastsætter huslejen for et værelse i boligen, skal man dog ikke kun tænke på statistikken, fortæller BoligPortals administrerende direktør, Anders Hyldborg:

"Vi forventer, at alle boligejere kigger på det konkrete lejemål og på deres lokalområde, når de skal fastsætte huslejen. Huslejen bestemmes ikke kun af størrelse og beliggenhed, men også af værelsets stand og de faciliteter, som lejeren har adgang til. Er man i tvivl om, hvorvidt huslejen er sat korrekt, kan man få en forhåndsgodkendelse af det lokale huslejenævn," siger han.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

Slutspurt i jagten på en studiebolig: Sådan undgår du at blive offer for boligsvindel15.8.2019 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Med kun to uger til studiestart går slutspurten nu i gang for de studerende, der endnu ikke har fundet en studiebolig. Det er dog vigtigt at tænke sig godt om i boligjagten, holde hovedet koldt og bruge sin sunde fornuft, så man ikke ryger i kløerne på boligsvindlere. BoligPortal har i samarbejde med Politiet samlet fem gode råd, der klæder dig godt på til at søge bolig.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum