Danske Vandværker

Så går vandet i Fredericia

Del

Vi kan ikke klare os ret længe uden vand, og at levere drikkevand til danskerne kræver konstant fokus på drift, lovgivning og udvikling. Derfor samles 75 virksomheder fra vandbranchen fredag 6. oktober 2017 i Fredericia. En af messens mange attraktioner er Waterville, der er branchens løsning på nogle af amerikanernes vandproblemer.

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling, og er det meget vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med teknik, økonomi og lovgivning. Det er vigtigt, at danskerne kan blive ved med at tage rent vand i hanerne til en fornuftig pris som en selvfølge.

For at give vandværker og leverandører mulighed for at udveksle nyeste viden arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker messe for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandværker. Virksomhederne står klar til at vise deres produkter frem, og der bliver en masse at se på og høre om, for hver en centimeter i hallen er fyldt ud med isenkram som målere, ventiler, pumper og meget mere.

Tag med til Waterville

På messen kan man også se LEGO-byen Waterville, som har været en tur i Det Hvide Hus i USA. Repræsentanter fra Danmark havde nemlig byen med på vandtopmøde i Washington sidste år for at vise, hvordan dansk vandteknologi kan hjælpe USA med at tackle nogle af sine udfordringer på vandområdet.

Foredrag på messen

Deltagerne kan også gå til foredrag, for på messen stiller en række leverandører fokus på deres løsninger. Emnerne er lige fra blødgøring af vand til, hvordan vandværket med ny teknologi kan spore lækager.

Tid og sted:

Fredag 6. oktober 2017 fra 09.00 til 16.00
Messe C Fredericia, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Du kan læse mere om messen på danskevv.dk.

Kontakt:
Danske Vandværkers messe er kun åbne for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen. Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt: pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, mobil 2670 7106, mail: dr@danskevv.dk.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, Pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Danske Vandværker går med i ny tænketank25.4.2018 08:21pressemeddelelse

En række store og små medlems- og medarbejderejede selskaber og organisationer slår sig nu sammen for at stifte en tænketank, der skal styrke den demokratiske virksomhedsdrift i Danmark. Bag tænketanken står blandt andet store demokratiske virksomheder som COOP, Kooperationen, Arla, ENIIG, GF Forsikring og Danske Vandværker, men også mindre virksomheder som Logik & Co., Thorup Strand Kystfiskerlaug og Merkur andelskasse går med i den nye tænketank, som får navnet Demokratisk Erhverv.

Konference: Hvem skal eje din el, dit vand og din varme?19.3.2018 13:53pressemeddelelse

I Danmark kan de fleste af os tage lys, vand og varme i vores hjem som en givet ting. Og det kan vi fordi, vi har en helt enestående forsyningssektor, der giver os lave priser og høj forsyningssikkerhed. Kan det så egentlig ikke være lige meget, hvem der ejer vindmøllelauget, vandværket eller varmeværket? Middelgrundens Vindmøllelaug, Danske Vandværker, Dansk Fjernvarme og Kooperationen mener nej. Vi er helt overbeviste om, at ejerskab gør en stor forskel især for samfundskritiske ydelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum