Danske Spil A/S

Så er vinderne af Det Store Jule Lotto fundet

Del

I går blev 12 danskere millionærer på grund af Danske Spils nye juletradition.

For 12 danskere blev julen i år lidt længere, end den plejer at være.

I går aftes – efter julepapiret var mast ned i skraldespanden, og resterne fra julebordet var spist – blev der nemlig trukket lod om intet mindre end 12 x 1 million kroner i Det Store Jule Lotto for første gang nogensinde.

Og millionerne fordelte sig nogenlunde lige på hver sin side af Storebælt med 5 x 1 million til deltagere i Det Store Jule Lotto på Fyn og i Jylland og 7 x 1 million kroner til Lotto spillere på Sjælland og øerne.

- Det er en kæmpe fornøjelse at være med til at skabe endnu mere glæde i julen, og der skal lyde et stort tillykke til alle 12 millionærer, siger René Bank Jørgensen, der er Product Management Director i Danske Lotteri Spil.

To vinderkuponer købt i Meny
Tre af vinderne købte deres kuponer hos en af Danske Spils forhandlere, og to af indkøbene skete i Menys butikker, nemlig i Haslev på Sydsjælland og i Bogense på Fyn.

Den sidste fysiske vinderkupon blev printet i Dagli’ Brugsen i Mønsted ved Viborg.

Resten af vinderkuponerne blev købt online, og vinderne fordeler sig således:

Vejle, Esbjerg, Søborg, Hvidovre, Odense, Halsnæs Kommune, Vordingborg Kommune, Lejre Kommune og Dragør Kommune.

- Det er første år med Det Store Jule Lotto, og danskerne har taget virkelig godt imod vores forsøg på at forlænge julen med lidt ekstra spænding den 25. december. Vi glæder os til at vende tilbage med Det Store Jule Lotto næste år, siger René Bank Jørgensen.

Fakta om Det Store Jule Lotto:

  • Alle spillede Lotto kuponer i december måned var automatisk med i lodtrækningen om 12 x 1 million den 25. december.
  • Hver Lotto række spillet i december fungerede som et lod i Det Store Jule Lotto. Jo flere rækker man spillede, jo flere lodder havde man i lodtrækningen.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum