Danske Spil A/S

Så er der til varmeregningen: Tre danskere får i alt 9.000.000 kroner at varme sig ved i den kolde tid

Del

Tre danskere kan gå de kolde måneder i møde som nyslåede millionærer, efter at de lørdag aften vandt stort i Lotto – en enkelt af dem vandt endda hele syv millioner kroner.

Lykkens gudinde smilede ekstra bredt til det vestjyske lørdag aften: En heldig vestjyde ramte nemlig syv rigtige ved trækningen i Lotto – og det blev præmieret med hele syv millioner skattefrie kroner.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Udover den meget heldige vestjyske mangemillionær, så var der også to mere almindeligt heldige danskere, der nød godt af Lottos Millionærgaranti, da deres kuponer blev yderligere forgyldt med 1.000.000 kroner.

De ene af de to heldige millionvindere havde købt sin kupon i Kvickly i Middelfart, mens den anden var spillet online af en person fra Nordsjælland.

Vindertal Lotto 1. oktober 2022:

12, 16, 17, 20, 22, 26, 33

Tillægstal Lotto 1. oktober 2022:

21

 

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum