Guldborgsund Kommune

SÅ BLIVER DET ALLIGEVEL EN "AKTIV SOMMER"

Del

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget og Folkeoplysningsudvalget har besluttet, at Aktiv Sommer alligevel skal være et tilbud til kommunens skolebørn i sommerferien også selv om CORONA giver begrænsninger. Hvis foreninger og andre aktører har lyst til at tilbyde nogle spændende aktiviteter i skolebørnenes sommerferie, er Guldborgsund kommune nu klar med tilskud til ”Aktiv Sommer”

Aktiv Sommer på Billingegaard Rideskole
Aktiv Sommer på Billingegaard Rideskole

Vi har tidligere meddelt, at Aktiv Sommer er aflyst i år, og det er den fortsat i den form man kender fra tidligere år.

MEN - som situationen er lige nu, må vi samles 50 personer og indendørs idræts- og foreningsliv samt sports-og fritidsfaciliteter er nu åbnet. Dette giver mulighed for, at der kan arrangeres aktiviteter for børnene i sommerferien.

Vi har sendt et nyhedsbrev til alle foreninger og opfordret til at foreningerne alligevel tilbyder nogle sjove og spændende tilbud til børnene. Hvis foreningerne er med på ideen, skal de blot indsende en beskrivelse af aktiviteten og nogle praktiske oplysninger. Der skal vedlægges et budget. Efter 2-3 hverdage vil ansøgninger om tilskud til Aktiv Sommer blive besvaret. nyhedsbrevet kan også hentes på Guldborgsund Kommunes hjemmeside. Nyhedsbrev 259 om Aktiv sommer

Formanden for Kultur- Fritids og Bosætningsudvalget Martin Lohse og formanden for Folkeoplysningsudvalget Lene Madegaard udtaler: "Vi er glade for at det alligevel bliver muligt at gennemføre Aktiv Sommer, og håber, at vi modtager mange tilbud om aktiviteter, så børnene i Guldborgsund Kommune på trods af CORONA, får en dejlig ferie fyldt med sjove aktiviteter. Vi er sikre på, at vores mange foreninger vil lade kreativiteten forme nogle sjove og spændende aktiviteter, som samtidig overholder Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for samvær og hygiejne."

Foreningerne bedes indsende forslag til aktiviteter senest den 15. juniaktivsommer@guldborgsund.dk

De godkendte aktiviteter vil blive offentliggjort på skolernes info-kanal AULA, på foreningernes facebookside  og foreningerne vil omtale deres tilbud. Så hold øje med den eller de foreninger, som du ønsker at få en aktivitet hos.

Kontakter

Martin Lohse
Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund kommune
Mobil 25181813

Lene Madegaard
Formand for Folkeoplysningsudvalget i Guldborgsund kommune
Mobil 20267192

Lone Svendsen
Fritidskonsulent, Kultur & Fritid
Telefon 25180337
Mail losv@guldborgsund.dk

Billeder

Aktiv Sommer på Billingegaard Rideskole
Aktiv Sommer på Billingegaard Rideskole
Download
Aktiv sommer i Lystfiskerforeningen
Aktiv sommer i Lystfiskerforeningen
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum