Danske Spil A/S

Så bliver der nok råd til en ekstra Krølle Bølle-is til sommer: bornholmere vandt en kølig million

Del

Et ældre ægtepar fik vendt deres bornholmske mundvige et ekstra nøk opad søndag. ”Lidt fantastisk, at det kan lade sig gøre,” siger manden, og konen ”spjættede med arme og ben”, da hun fik beskeden om den flotte og uventede gevinst.

Et ægtepar fra Bornholm blev glædeligt overrasket søndag, da de fik et opkald fra Danske Spil. Deres online Lotto kuponer havde ikke givet gevinst lørdag aften, så de troede, at løbet var kørt. Men så ringede Danske Spil og fortalte de overraskede bornholmere, at de havde vundet en million kroner via Millionærgarantien.

”Vi havde jo egentlig glemt alt om kuponerne, da der ikke var gevinst på dem i første omgang, men så fik vi et opkald søndag. Vi har to fastnettelefoner, og min kone lyttede nok lidt med på den anden af dem, for under samtalen kom hun ind og spjættede med arme og ben”, fortæller den bornholmske vinder med et hørbart smil, og fortsætter:

”Jeg er normalt temmelig rolig, men jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige. Det var jo mærkeligt at få det opkald. Det er en sjov oplevelse, at når man ikke har vundet, så vinder man alligevel – det er lidt fantastisk, at det kan lade sig gøre,” siger manden glad.

Mangler ikke noget, men vil reparere huset
Pengene er ikke øremærket noget bestemt, selvom manden nævner husreparationer og et nyt tag. Ægteparret tager den store gevinst med ophøjet ro, og har indtil videre booket et møde med bankrådgiveren.

”Vi har det jo godt, og mangler ikke noget, så nu taler vi lidt med banken om, hvordan vi kan undgå at betale minusrenter. Vi har allerede bøffer i fryseren og rødvin på hylden, så vi har ikke besluttet noget endnu. Måske skal vi ud at rejse”, siger manden med et lille grin.

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden Millionærgarantien blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum