LandboUngdom

S. D. Kjærsgaard – Case IH er hovedsponsor for DM i pløjning 2021

Del

Når DM i pløjning slår sine folder i Nibe d. 30. oktober, bliver det med S. D. Kjærsgaard – CASE IH som hovedsponsor. Motivationen for at støtte netop DM i pløjning er klar for S. D. Kjærsgaard.

Jakob Neimann fra vestre og René Thyrresen  fra højre
Jakob Neimann fra vestre og René Thyrresen fra højre

”Når der er nogle unge mennesker, der vil noget inden for landbruget, så er det også vigtigt, at vi som virksomheder er med til at støtte op om dem. Derfor har vi valgt at blive hovedsponsor for DM i pløjning i år,” fortæller René Thyrresen fra S. D. Kjærsgaard.

”Hovedsponsoren er altafgørende for at vi kan gennemføre sådan et stævne, og vi er meget glade for, at S. D. Kjærsgaard vil støtte DM i pløjning, fordi det bekræfter os i, at de gerne vil ungdommen og gerne vil fremtiden for dansk landbrug. Vi er både superglade og superstolte over, at vi har fået lavet en rigtig god samarbejdsaftale med dem”, siger Jakob Neimann, formand for styregruppen bag mesterskabet.

S. D. Kjærsgaard har ikke været sponsor ved DM i pløjning før, men de glæder sig til at kunne være med til at bidrage til sporten og kunne være med på dagen, hvor man også vil kunne opleve flere af deres produkter, bl.a. Danmarks mest solgte traktor 2. år i træk, Case Puma 240 og den nyeste model, som netop er landet, en Case IH Optum 300.

Sidste år måtte DM afholdes uden tilskuere pga. Corona-restriktioner. Derfor er glæden over at kunne holde DM, som man plejer, særlig stor i år.

”Vi er meget glade for, at folk igen kan komme og opleve vores sport og samtidig se, hvad LandboUngdom er. Vi har stablet et rigtig godt DM på benene, som man kan glæde sig til at opleve, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har sponsorer som S. D. Kjærsgaard med,” afslutter Jakob Neimann.

Danmarksmesterskabet bliver i år afholdt som et 1-dagsstævne og er åbent for LU-, veteran- og skolepløjere. Mesterskabet bliver i år arrangeret af Region Aalborg LandboUngdom, mens Rokkedahl Landbrug lægger jord til plovene.

Kontakter

Jacob Neimann
Næstformand for landspløjeudvalg
42182305

Rene Thyrresen
SD Kjærsgaard
40867649

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22912041
mjak@seges.dk

Billeder

Jakob Neimann fra vestre og René Thyrresen  fra højre
Jakob Neimann fra vestre og René Thyrresen fra højre
Download

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 87 40 50 00https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 46 lokalforeninger og cirka 3.500 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum