Styrelsen for Patientsikkerhed

Rysensteen Gymnasium lukker midlertidigt pga. to tilfælde af coronasmitte

Del

Efter dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed lukker Rysensteen Gymnasium midlertidigt. Det sker for at hindre smittespredning blandt elever og skolens medarbejdere.

Efter dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed har Rysensteen Gymnasium valgt at lukke midlertidigt for at hindre smittespredning blandt elever. Det er endvidere vigtigt, at elever ikke samles i større grupper uden for skolen. Beslutningen er truffet efter, at der er konstateret to smittetilfælde blandt skolens elever. Personer, der kan betegnes som tætte kontakter til de to smittede, er allerede blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed og sat i frivillig hjemmekarantæne.

”Alle, der har befundet sig på Rysensteen Gymnasium inden for de seneste uger bør være opmærksomme på symptomer på coronavirus. Såfremt man oplever feber, hoste eller åndenød, skal man kontakte egen læge eller vagtlægen telefonisk og oplyse, at man har været på Rysensteen Gymnasium, hvor der er konstateret to tilfælde af smitte med coronavirus (COVID-19),” siger Anne-Marie Vangsted, direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Information om COVID-19 (coronavirus) findes på coronasmitte.dk

Information om Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed
Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300 København S

72 22 86 88https://stps.dk/da/

Følg pressemeddelelser fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Styrelsen for Patientsikkerhed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum