DEAS

Rygaard Park: 27 eksklusive rækkehuse klar til udlejning på Lindholm Brygge

Del

CALUM udvider eksklusivt kvarter med 27 nye rækkehuse. Etape 2 skydes i gang med åbent hus i prøveboligen på Rygaard Park 45 søndag den 3. marts kl. 13.00-14.00.

Etape 1 af Rygaard Park er færdigbygget, og etape 2 bliver i samme flotte kvalitet og udtryk
Etape 1 af Rygaard Park er færdigbygget, og etape 2 bliver i samme flotte kvalitet og udtryk

Lindholm Brygge er en af Aalborgs nye attraktive bydele i det gamle industrikvarter, der tidligere husede cementfabrik og udskibningshavn. Området er præget af de naturskønne arealer ned mod Limfjorden og Lindholm Strandpark.

”Lindholm Brygge tilbyder lejerne en attraktiv placering kun kort fra Aalborg centrum. Boligernes størrelse og placering appellerer til en bred vifte af kvalitetsbevidste unge, børnefamilier og ældre. Vi ser frem til at hjælpe CALUM i hus med endnu et flot projekt,” udtaler Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS stod for udlejningen af etape 1 på Lindholm Brygge og er igen blevet valgt af CALUM til at stå for udlejningen og den videre administration af lejemålene på Rygaard Park. 

Rækkehuse i høj kvalitet

Lejemålene har 3-4 værelser fordelt på enten et- eller toplans rækkehuse. Alle er indrettet med stort køkkenalrum og tilstødende stue. Husets midtpunkt prydes med naturligt lys fra store vinduespartier, der indrammer områdets skønne natur og Limfjorden. I etplanshusene finder det naturlige lys yderligere vej via et ovenlysvindue i køkkenet.

”Vi har lagt stor vægt på, at rækkehusene er opført i høj kvalitet, og kun de bedste materialer indgår. Vores erfaring viser, at denne type bolig har høj efterspørgsel i Aalborg,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Rækkehusene har alle sydvendt terrasse og er indrettet, så de sikres den bedst mulige udsigt over Limfjorden og de omkringliggende grønne arealer.

Første åbent hus finder sted 3. marts kl. 13:00-14:00 i prøveboligen på Rygaard Park 45, og boligerne er klar til indflytning 1. juli 2019.

Læs mere på www.lindholm-brygge.dk

Kort om Rygaard Park

  • Rækkehuse med 3-4 værelser fra 96-110 m2
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Placeret i idylliske omgivelser med udsigt til Limfjorden
  • Stor sydvendt terrasse
  • Gulvvarme
  • Ekstra lofthøjde
  • Husdyr tilladt med særskilt godkendelse

For mere information:

Udlejningschef Maivi Herup, DEAS, mobil 27 90 13 30
Morten Nielsen, salgschef, CALUM A/S, telefon 27 63 28 64

Kort om CALUM
CALUM A/S blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden og fokuserede i de første år på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede CALUM strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer samt ejer- og lejeboliger. CALUM fokuserer målrettet på vækstcentrene i Danmark og er i dag landsdækkende og tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut. Selskabets bærende værdier er stabilitet, kvalitet og ordholdenhed, og medarbejderne i CALUM er specialiserede og har lang erfaring inden for alle faser af et byggeprojekt. I det færdige byggeri er der fra CALUMs side sikret optimal funktionalitet og energioptimering, så bygningen får de lavest mulige omkostninger.

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

Etape 1 af Rygaard Park er færdigbygget, og etape 2 bliver i samme flotte kvalitet og udtryk
Etape 1 af Rygaard Park er færdigbygget, og etape 2 bliver i samme flotte kvalitet og udtryk
Download
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Nu udlejes de sidste rækkehuse i det naturskønne Stenbækhave tæt på Aarhus3.9.2019 08:10:32 CESTPressemeddelelse

Stenbækhave Ejendomme ApS har netop opført 33 rækkehuse i det eksklusive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus. Boligerne er klar til indflytning, og udlejningen er i fuld gang. Der er nu kun 16 ledige rækkehuse tilbage. ”En bolig i Stenbækhave er en tryg og god base med enestående natur og mange aktivitetsmuligheder for familier i alle aldre. Vi ønsker med disse rammer at udvikle et helt unikt boligområde, som ikke findes andre steder, hvor der skabes masser af liv blandt familierne, der får glæde af at bo i et lille lokalsamfund, mens de er tæt på byens mange muligheder,” siger Jan og Mads Nygaard, der har erhvervet sig ejendommene i Stenbækhave. De to brødre har investeret i en del rækkehuse i både Aarhus og Aalborg, hvor høj kvalitet, ordentlighed og bedste beliggenhed er omdrejningspunkt for ejendommene. ”Når vi investerer, overvejer vi altid, om vi selv gerne ville bo der, og her topper Stenbækhave listen,” afslutter Jan og Mads Nygaard. Omgivet af naturen og samt

Rejsegilde på Frederiks Brygge: Hjertet i ny bydel står snart klar16.5.2019 08:46:34 CESTPressemeddelelse

16. maj 2019 er en milepæl for et af de største byggeprojekter i København. Rejsegildet for de sidste to projekter Pladehallen og Støbehuset i sidste etape i byggeriet af i alt ca. 1.300 boliger på Frederiks Brygge markerer, at de sidste lejligheder snart står klar, og at bydelens samlingspunkt – den sydvendte plads mod havnebassinet kan tages i brug af bebyggelsens beboere. Her er en marina på størrelse med Langelinie og Hellerup havn, samt en central plads på størrelse med Kultorvet. ”Vi er glade for at komme i mål med byggeriet. Den første bygning med ungdomsboliger og børnehave blev indviet i 2013, og vi har gradvist tilført området nye boliger og attraktioner, så bydelen nu fremstår venlig og levende. Det er positivt for København, for de mange med deres daglige gang i området og for Vellivs pensionskunder, som opnår et fornuftigt afkast på investeringen” fortæller Søren Tang Kristensen, ejendomsdirektør i Velliv, som fortsætter: ”Det er et stort projekt, vi har udviklet, hvor vi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum