Vejdirektoratet

Rute 11 i Ribe får ny asfalt

Del

I perioden fra den 30. maj til den 11. juni udlægger Vejdirektoratets entreprenør ny asfalt på rute 11 i Ribe. Arbejdet bliver udført som aften- og natarbejde.

I december 2020 blev Vejdirektoratet færdig med at udbygge rute 11 gennem Ribe fra nord for Industrivej til og med rundkørslen ved Plantagevej fra to til fire spor. Nu tillader vejret, at der også kommer nyt slidlag på strækningen, så kørekomforten for trafikanterne forbedres.

”Der er kommet mere plads på rute 11 gennem Ribe med det ekstra spor i hver retning. Nu mangler vi bare den sidste del af projektet nemlig udlægning af ny asfalt. Det sker snart og betyder, at vi igen kommer til at genere naboer og trafikanter på stedet i en periode,” siger Mike Boesen, senior projektleder i Vejdirektoratet.

Der bliver arbejdet om aften og i nattetimerne

Vejdirektoratets entreprenør vil arbejde i tidsrummet fra kl. 18 til kl. 06 næste morgen, og i det tidsrum kan trafikanterne ikke benytte rute 11 i Ribe. De skal ud på en omkørsel. Dog starter arbejdet søndag den 30. maj allerede kl. 14.

For trafikanter, der kommer fra syd, går omkørslen via Plantagevej, Nørremarksvej og tilbage til rute 11. Trafikanter fra nord skal benytte den samme omkørselsrute, så det bliver via Nørremarksvej, Plantagevej og retur på rute 11. Omkørselsruten vil være tydeligt skiltet.

Undtagelsesvis må der gerne køre lastbiler på Nørremarksvej i perioden for asfaltarbejdet.

”Vi opfordrer trafikanterne til at finde en anden vej, og dermed undgå rute 11 gennem Ribe i den periode, hvor vi udlægger asfalt. Dog forventer vi ikke kø da vi ved at udføre arbejdet om aften og i nattetimerne generer trafikanterne mindst muligt. Man vil kunne benytte rute 11 normalt gennem Ribe i dagtimerne dog med en mindre behagelig belægning,” siger Mike Boesen.

Hastigheden vil i dagtimerne som normalt være 50 km/t.

Det er altid muligt for beredskabet at komme igennem på rute 11 samt ind og ud til beboerne på strækningen.

De første tre nætter bliver den gamle asfalt fræset af på den cirka 2 km lange strækning, og de resterende nætter bruges til udlægning af den nye asfalt på både vej og cykelsti.

Naboerne

Naboer til rute 11 må forvente støj i forbindelse med asfaltarbejdet. Specielt vil affræsning af den gamle asfalt støje, men der vil alle nætter være aktivitet med maskiner, der støjer.

De naboer, som kun har adgang til deres bolig via rute 11, får naturligvis adgang til deres bolig. Dog vil der være en enkelt aften og nat, mellem torsdag den 3. juni og fredag den 4. juni, hvor ind- og udkørsel ikke er muligt. Der sker en særskilt orientering til de naboer, der påvirkes.
 

I weekenden er vejen åben for trafik hele døgnet

Fra fredag den 4. juni kl. 06 til søndag den 6. juni kl. 18 arbejder entreprenøren ikke, så der vil ingen restriktioner være for trafikanterne, og de skal dermed ikke ud på en omkørsel.

Det er Barslund A/S, der er Vejdirektoratets entreprenør på opgaven.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

DM i landevejscykling bliver generalprøve på Tour de France15.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når DM i landevejscykling løber af stablen i Give fra den 17. til den 20. juni, bruger Vejdirektoratet anledningen til en generalprøve af data og kanaler til trafikinformation i samarbejde med Vejle kommune. Generalprøven skal ruste Vejdirektoratet bedst muligt til den store opgave, der ligger i at kommunikere til både danske og udenlandske trafikanter i forbindelse med afviklingen af Tour de France på dansk grund til næste sommer. Vejdirektoratet vil sikre, at trafikanter, der skal ud af køre på de danske veje denne weekend modtager trafikinformation, der er relevant og brugbar til planlægning af deres køretur. ”Når Tour de France kommer til Danmark, vil trafikken på de danske veje være påvirket af arrangementer i en grad, som vi ikke har set før herhjemme,” siger afdelingsleder Stine Bendsen fra Vejdirektoratet. ”Vi har tre etaper, der skærer sig gennem landet fra København til Sønderborg. Og samtidig har vi også flere andre store arrangementer – blandt andet Roskilde Festival og DGI

Vejdirektoratet lægger ny asfalt i rundkørslen i Saksborg14.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Vejdirektoratet udskifter asfalten i rundkørslen Burkal Kirkevej/Saksborgvej og cirka 50 meter ud på hvert "ben" i Saksborg på Rute 8. Vejarbejdet finder sted fra torsdag den 17. juni kl. 07.00 til fredag den 18. juni kl. 14.00. Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Mens arbejdet pågår, vil trafikken blive reguleret med mobile lyssignaler gennem rundkørslen. Vejarbejdet kan i periode komme til at påvirke trafikken på strækningen, da afspærringen af kørebanen sker efter behov. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne. Dårlig vejr kan udsætte arbejdets afslutning Yderligere information om vejarbejder og den generelle trafiksituation kan ses på www.trafikinfo.dk.

Vejdirektoratet inviterer til webinar om lancering af InfraLCA den 24. juni14.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på året afholdt Vejdirektoratet et webinar, hvor en ny model til klimaanalyser blev præsenteret. Siden da har denne model skiftet navn fra VejLCA til InfraLCA, da den nu skal anvendes bredere til forskelligartede infrastrukturprojekter, herunder også baneprojekter. Siden webinaret har InfraLCA været centrum for flere klimasamarbejder mellem en lang række interessenter, offentlige såvel som private. Gennem disse har InfraLCA fået bred opbakning til at kunne fungere som én fælles model på tværs af projekter og organisationer i Danmark til at opgøre og analysere klimaaftryk. Tiden er nu kommet til at lancere og offentliggøre InfraLCA. Vejdirektoratet inviterer derfor til et webinar, hvor nye tiltag i modellen gennemgås. Det bliver den 24. juni fra kl. 12.30 - 14.30. Herudover vil der på webinaret blive givet indblik i, hvordan InfraLCA kan anvendes og implementeres samt hvordan InfraLCA fremover opdateres og vedligeholdes. Dette webinar vil foregå via Microsoft Teams, hvor der e

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Rute 22 Gørlev Landevej ved rundkørsel12.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Fra søndag den 13. juni og cirka en uge frem udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på Rute 22 Gørlev Landevej ved rundkørslen mellem Helsingevej og Kirkevangen Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne Konsekvenser for trafikanterne Vejarbejdet udføres i aften- og nattetimerne, og trafikken reguleres med omkørselsruter. Der bliver ikke arbejdet i dagtimerne mellem kl. 05:00-17:00. Der vil være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne længere rejsetid. Udenfor arbejdsperioderne vil alle spor være åbne for normal trafik. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og naboerne. Arbejdet er vejrafhængigt. Det kan derfor ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrforhold. Information o

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Rute 45 Landevejen ved Holme-Olstrup11.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Fra den mandag den 14. juni og to uger frem udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på rute 54 Landvejen ved Holme Olstrup. Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mindre støj asfalt for naboerne, en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne Konsekvenser for trafikanterne Vejarbejdet udføres i aften- og nattetimerne, og trafikken reguleres med signalanlæg. Der bliver ikke arbejdet i dagtimerne mellem kl. 05:30-19:00. Der vil være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne længere rejsetid. Udenfor arbejdsperioderne vil alle spor være åbne for normal trafik. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og naboerne. Arbejdet er vejrafhængigt. Det kan derfor ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrforhold. Information om hvo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum