Hedensted Kommune

Rugekasse for iværksættere i Hedensted

Del

Borgmester Kirsten Terkilsen indvier på fredag kommunens nye iværksættermiljø, Rugekassen.dk, på Vejlevej 21 i Hedensted.

Rugekassen.dk er et nyt tilbud fra Hedensted Kommune til alle, der går rundt med en iværksætteride.

Når borgmester Kirsten Terkilsen på fredag 23. september kl. 14.-16. indvier Rugekassen på Vejlevej 21 i Hedensted, kan hun samtidig byde de første ni iværksættervirksomheder velkommen i det opfindsomt indrettede miljø, hvor indretningen er mobil og derfor gerne skulle appellere til iværksætternes opfindsomhed og kreativitet.

Formålet med Rugekassen.dk er at skabe et miljø, hvor iværksætterne kan mødes og dele deres tanker og ideer med hinanden. Hedensted Kommune bidrager økonomisk til projektet, mens det er Hedensted Erhverv i samarbejde med Dansk Produktions Univers, som holder til på samme adresse, der er tovholder og står for markedsføringen.

”Vi har med Rugekassen.dk skabt et miljø, hvor man for 995,- kr. om måneden vil kunne råde over møde- og kontorlokaler med adgang til trådløst netværk, skærme, tavler, køkken og frokoststue. Her vil man kunne komme både aftener og weekender, så man kan indrette sin arbejdstid, som man vil, siger Anders Killmann Petersen, erhvervskonsulent Hedensted Kommune.

Der er kontorplads til 20 iværksættere, som kun økonomisk binder sig til en måned ad gangen.

”Håbet er, at vi ved at bringe mange kreative hjerner sammen under samme tag og bringe forskellige kompetencer i spil opnår en synergi, der gør Rugekassen til et innovations-mekka,” tilføjer han.

Borgmester Kirsten Terkilsen glæder sig til at hilse iværksætterne velkommen.

”Rugekassen skal være et sted, hvor vi passer på æggene, plejer dem, og sikrer, at de indenfor kort tid bliver udklækket – og hvem ved, måske nogle af æggene viser sig at være af guld. Der er stor interesse – også politisk - for iværksætteri. Og det skyldes ikke mindst, at rigtig mange jobs i Danmark skabes af små og mellemstore virksomheder. Derfor ser vi også her i Hedensted Kommune et stort potentiale i den model, som vi nu har skabt med Rugekassen.dk,” siger hun.

Borgmesteren håber, at Rugekassen.dk kan være med til at tiltrække iværksættere fra andre kommuner. Og skulle der vise sig behov for det, er kommunen parat til at lade modellen skyde knop i Juelsminde, Tørring eller Uldum.

Hedensted Kommune benytter indvielsen af Rugekassen.dk til samtidig sammen med inviterede repræsentanter fra det lokale erhvervsliv at fejre den sølvmedalje, som kommunen for kort tid siden blev tildelt af Dansk Industri som landets 2. bedste erhvervskommune.

Pressen er velkommen til at kontakte Anders Killmann Petersen, hvis man ønsker interviews med de iværksættere, som allerede er etableret i Rugekassen.dk. Han kan kontaktes på tlf. 2490 1852.

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l