Vejdirektoratet

Royal Run påvirker trafikken ved Sønderborg på søndag

Del

Trafikanterne skal forberede sig på omkørsler og forlænget rejsetid på vejene i og omkring Sønderborg i forbindelse med afviklingen af Royal Run i Sønderborg på søndag den 12. september.

Mange gæster kommer til byen denne dag, hvilket betyder, at de øvrige veje, herunder rute 8 Omfartsvejen, vil være belastet af trafik.

Der forventes særlig meget trafik i Sønderborg midtby og på vejene omkring de store parkeringsområder ved Nybøl og Sønderborg Nord.

Af samme grund opfordrer Vejdirektoratet til, at både de besøgende til Royal Run Sønderborg og øvrige trafikanter sætter ekstra tid af til deres rejse og følger Vejdirektoratets trafikråd på dagen.

Vejdirektoratet har følgende råd til trafikanterne:

Deltagere til Royal Run

Kør i god tid. Trafikken vil være påvirket mellem kl. 6:00 og 21:00 og Vejdirektoratet forventer ekstra rejsetid det meste af dagen, dog med størst risiko for kødannelser mellem kl. 10:00 og 15:00.

Har du mulighed for det, så tag cyklen eller gå.

Slå navigationen fra og kør efter skiltene i området med teksten Royal Run og følg parkeringsanvisningerne.

Søg aktuel trafikinformation og planlæg din tur, inden du kører ud.

Tjek den aktuelle trafiksituation - fx på kortet på trafikinfo.dk

Hør radio og få meldingerne fra DR P4 Trafik mens du kører. 

Andre trafikanter

Kør i god tid. Trafikken vil være påvirket mellem kl. 06:00 og 21:00 og Vejdirektoratet forventer ekstra rejsetid det meste af dagen, dog med størst risiko for kødannelser mellem kl. 10:00 og 15:00.

I Sønderborg er Kong Christian X´s Bro spærret mellem kl. 06:00-21:00.

Søg aktuel trafikinformation og planlæg din tur, inden du kører ud.

Tjek den aktuelle trafiksituation - fx på kortet på trafikinfo.dk

Hør radio og få meldingerne fra DR P4 Trafik mens du kører.  

 

Rejsende med kollektiv trafik

Tjek Rejseplanen og Sydtrafiks hjemmeside

Togstationen kan ikke tilgås med hverken bil, bus eller taxa i tidsrummet fra kl. 06.00 - 21.00. Passagerer til stationen må gå eller trække cyklen det sidste stykke.

Kontakter

Afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup, tlf. 7244 2424, mail: sckj@vd.dk 
Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf. 7244 3032, mail: man@vd.dk

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

RETTELSE: Vejarbejdet udføres aften og nat: Vejdirektoratet udlægger ny klimavenlig asfalt på rute 16 Nordre Ringvej ved Viborg13.9.2021 08:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Fra onsdag den 15. september og cirka to uger frem lægger Vejdirektoratet klimavenlig asfalt på knap to kilometer af rute 16 Nordre Ringvej ved Houlkær, Viborg. Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny klimavenlig belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Arbejdet udføres i aften- og nattetimerne fra kl. 18.00-06.00 og trafikken afvikles med signalregulering. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne. Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning. Yderligere information om vejarbejder og den generelle trafiksituation kan ses på www.trafikinfo.dk

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på E20 Taulovmotorvejen ved Fredericia13.9.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Fra onsdag den 15. september og cirka en uge frem udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på E20 Taulovmotorvejen i vestgående retning ved Fredericia samt frakørselsrampe 59 Fredericia S i østgående retning. Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Arbejder vil blive udført i følgende tidsrum: På hverdage udføres arbejdet som aften- og natarbejde fra kl. 20.30 til kl. 05.30, dog frem til kl. 08.30 lørdag morgen. Lørdag udføres arbejdet fra kl. 20.30 til kl. 08.30 søndag morgen – dog vil den nye belægning på frakørselsrampe 59 Fredericia S i østgående retning blive udført i dagstimerne om lørdagen fra kl. 12.00 til kl. 20.30 Søndag udføres arbejdet fra kl. 21.30 til 05.30 Arbejdet i vestgående retning, hvor hele motorvejens belægning udskiftes, vil

Vejdirektoratet udlægger ny klimavenlig asfalt på rute 16 Nordre Ringvej ved Viborg13.9.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Fra onsdag den 15. september og cirka to uger frem lægger Vejdirektoratet klimavenlig asfalt på knap to kilometer af rute 16 Nordre Ringvej ved Houlkær, Viborg. Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny klimavenlig belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Arbejdet udføres i dagtimerne og trafikken afvikles med signalregulering. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne. Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning. Yderligere information om vejarbejder og den generelle trafiksituation kan ses på www.trafikinfo.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum