Niras A/S

Roskilde Festival Mudderkortet 2019

Del

NIRAS guider til den gode placering på teltpladserne under årets Roskilde Festival. Tag et kig på mudderkortet og se, om din camp bliver tør eller tarvelig efter sommerbygerne.

Mudderkortet over Roskilde Festival 2019 viser, hvor vandet vil samle sig, hvis der kommer regn. De blå pletter indikerer, hvilke områder som er i risiko for at blive mudderhuller. Hvis pletterne er lyseblå eller helt over i gul og rød, så er det ekstra slemt. NIRAS’ egen mudderdronning, Teresa Albeck Japsen, som udarbejder kortet hvert år, giver dig en guide til, hvilke områder du skal være opmærksom på i år.

Læs mere om Roskilde Festival Mudderkortet 2019 her

Clean områdernes peak- og pladdersteder

I år har Roskilde udvidet og anlagt nye ’Clean camp’-områder, hvor festival gæsterne forpligter sig til at rydde op og samle skrald. Men hvor skal de samle skraldet op af mudder, og hvor kan man nøjes med at samle tørt skrald? Teresa og mudderkortet er klar med svar: 

”Det ser ud til, at clean-områderne M samt bunden af J og H bliver hårdt ramt, hvis himlen åbner sig. Her skal man måske tjekke mudderkortet en ekstra gang, før man finder sig for godt til rette. Der er bedre chance for en tør camp i E, K, toppen af H og det meste af P,” siger Teresa Albeck Japsen.

Udover i de nævnte clean-områder, skal man også være ekstra opmærksom, hvis man stiller teltet op i det normale camping område G, da det ligger lavt.

Hent Roskilde Festival Mudderkortet 2019

F for fantastisk – M for mudder

I år er camping området F blevet større, og det ser ud som et lovende område, fortæller Teresa:

”Den nye del af F er ikke kun centralt beliggende, men den ser også ud til at være tør. Et godt valg, hvis man vil være tæt på alt og er vild med fest hele natten,” siger Teresa Albeck Japsen.

Området M er blevet mindre end sidse år. Og det ligner en smart beslutning fra arrangørernes side, hvis man ser på mudderkortet fra år 2018.

”M plejer at være lidt problematisk, når det kommer til mudder. Det er det også i år, men området er blevet mindre end sidste år, og det gør festivallen klogt i set fra et muddersynspunkt,” fortæller Teresa.

Læs mere på niras.dk her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum