Kvinfo

Roskilde Festival er medarrangør af årets 8. marts-fejring

Del

For fjerde år i træk lægger KVINFO op til et brag af en 8. marts-fejring i VEGA. I år sker det i samarbejde med Roskilde Festival, der er trådt ind som hovedpartner i arrangementet.

8. marts ligger direkte i forlængelse af Roskilde Festivals holdningstema EQUALITY både i indhold og form, og det har givet basis for et tættere samarbejde. Festivallen har tidligere givet donationer til fejringen, men har i år påtaget sig en langt mere aktiv rolle som kurator af musikken, og har også bidraget til at gøre det øvrige program muligt. 

“Kvindernes internationale kampdag er en vigtig dag at markere, og vi er glade for at være med til at skabe denne aften sammen med Kvinfo. I Roskilde Festival arbejder vi for at fremme diversiteten og repræsentationen både på og bag ved scenen. Vi håber, at vi med denne aften kan bidrage til at fremvise talent og stærke forbilleder, når vi præsenterer tre spændende kvindelige musikere, som på hver deres måde repræsenterer lyden af 2018," siger Signe Lopdrup, administrerende direktør hos Roskilde Festival.

Til programmet har Roskilde Festival og KVINFO i samarbejde udvalgt stortalentet Iris Gold, den inderlige folk-sanger Gurli Octavia og Annika Aakjær, der uden besvær får storladen pop til at rime på krasse indholdstunge tekster.

Roskilde Festivals holdningstema EQUALITY løber over tre år, hvor der hvert år zoomes ind på forskellige aspekter af lighed, som adresseres gennem musik, kunst og workshops i festivaldagene. I 2016 var det ’politisk lighed, og fokus i 2017 var ’kulturel lighed’, hvor KVINFO også var blandt de organisationer, som deltog med en workshop på festivallen. I 2018 er temaet ’økonomisk lighed’.

Ud over samarbejdet med Roskilde Festival har også DJØF og Dansk Magisterforening bidraget med sponsorater. 

Fejringen af 8. marts i VEGA er ved at være udsolgt, så hvis man vil sikre sig en billet, skal man være hurtig.

Nøgleord

Kontakter

For KVINFO:
Niels Bak Henriksen
Presse- og kommunikationsansvarlig
Tlf 50 76 33 82
Mail: niels.bak.henriksen@kvinfo.dk

For Roskilde Festival:
Christina Bilde
Pressechef
Tlf 30 10 82 81
Mail: christina.bilde@roskilde-festival.dk

Billeder

Download
Annika Aakjær
Annika Aakjær
Download
Iris Gold
Iris Gold
Download
Gurli Octavia
Gurli Octavia
Download

Links

Information om Kvinfo

Kvinfo
Kvinfo
Christians Brygge 3
1219 København K

33 13 50 88http://kvinfo.dk/

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed. 

Følg pressemeddelelser fra Kvinfo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kvinfo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum